Rizsfőzők
A rizsfőzőket a tökéletesen főtt, vitaminokkal teli rizshez tervezték. Használd őket mindenféle rizs elkészítéséhez, beleértve a sushi rizst is. A rizsfőző képes felismerni, hogy mikor van kész az étel, így időt és munkát takaríthatsz meg.
- Térfogat alapján kis (1 l-ig) és nagy (1,5 l feletti) méretre oszthatók.
- Automatikus hőmérséklet-fenntartó funkció a főzés után.
- Túlmelegedés és forró víz elleni védelem.
- Időzítő funkció, amit csak be kell állítani, és a rizs elkezd főni.
Pároló főzőedény elektromos változatban
Az elektromos főzőedények pároláshoz az egyik legegészségesebb ételkészítési módot biztosítják, mivel gőzzel főznek, így az ételben megmarad az összes szükséges vitamin. Az ételek megőrzik az ízüket és a színüket is. A hústól kezdve a zöldségekig szinte bármi elkészíthető egy elektromos
főzőedény pároláshoz való típusával.
- Hőmérséklet fenntartó funkció.
- Vízszintjelző.
- A pároló edény vezérlése digitális kijelzőn keresztül.
- A különálló edényeknek köszönhetően egyszerre több étel készíthető el.
Elektromos serpenyők és Remoska elektromos főzőedények
Az elektromos serpenyők és Remoska elektromos főzőedények a fűtőelemmel történő fűtés elvén működnek. Különösen népszerűek sokoldalú használatuk miatt. Ezekkel az eszközökkel a főzés mellett kiolvasztani, sütni vagy grillezni is lehet.
Elektromos serpenyők
- Elektromos serpenyő használható sütő vagy főzőlap helyett.
- Saját fűtőelemmel rendelkezik az étel egyenletes felmelegítése érdekében.
- Tapadásmentes felülettel ellátott tartály.
- A fűtőelem az elektromos serpenyő alján található.
Remoska elektromos főzőedények
- Alkalmas főzéshez, pörköléshez, sütéshez, grillezéshez és kiolvasztáshoz.
- Gyorsabb és gazdaságosabb, mint egy hagyományos sütő.
- A fűtőelem egy levehető fedélben található.
- A felső fűtés megakadályozza az ételek megégését.
Elektromos nyomástartó és lassú tűzhelyek
Az elektromos gyors- és lassú tűzhelyek ideálisak a tápláló és egészséges ételek elkészítéséhez. A főzés a hosszabb főzési idő ellenére is költséghatékony, köszönhetően az elektromos főzőedények gazdaságos típusainak. Az ételek alacsony hőmérsékleten készülnek, így megmarad az étel színe
és íze is.
Elektromos gyorsfőzők
- Digitális időzítő és előre beállított főzőprogramok.
- Lehetőség az adagok számának programozására.
- A szorosabb fedélnek köszönhetően megakadályozza a gőz szivárgását, és kevesebb vízzel lehet főzni.
- A hagyományos gyorsfőzőkhöz képest magasabb nyomást és hőmérsékletet használnak, így a főzés gyorsabb és olcsóbb.
Lassú elektromos főzőedények
- Számos főzőprogram.
- Hőmérséklet fenntartási funkció.
- Alkalmas gyors sütéshez és lassú főzéshez is.
- Előre beállított főzőprogramok.
Többfunkciós elektromos főzőedények
A többfunkciós elektromos főzőedények segítségével akár bonyolult ételek is elkészíthetők, így időt takaríthatsz meg. Ezzel az eszközzel sokféleképpen készítheted el az ételeket az igényeidnek megfelelően kiválasztott programmal.
- Késleltetett indítás.
- Több tucat program.
- Hőmérsékletmegtartás akár 24 órán keresztül.
- 3D fűtési funkció - felső, alsó és oldalsó fűtőelemekkel.
Elektromos tartósító edények
Elektromos gyorsfőzőben nem csak gyümölcsöt vagy zöldséget lehet tartósítani és sterilizálni. Forró italok, levesek vagy pörköltek készítésére is használható.
- Termosztát fokozatmentesen szabályozható hőmérséklet-szabályozással.
- Tartalmaz egy csapot.
- Túlmelegedés és forró víz elleni védelem.
- Hőmérséklet fenntartási funkció.