Oldal frissítése

Concept ZH0030

5 5 értékelés
40 990 Ft

Concept ZH0030

Maradt ki felesleges zöldség vagy gyümölcs, és nem tudod, mit kezdj vele? Akkor vásárold meg a Concept ZH0030 befőző edényt, amely sokoldalú segítőtársad lesz a befőzésben és kedvenc ételeid tartósításában. A Concept befőző edény elég nagy, 27 literes tartályt kínál, amelyben akár 11 db 720 ml-es  vagy 34 db 370 ml-es üveg is elfér. A teljesen automatikus működés megkönnyíti az egész folyamatot. Egyszerűen állítsd be a kívánt hőmérsékletet és időt! Az edényt gyümölcslevek készítésére vagy mártások és levesek főzésére is használhatod. 

Sokoldalú segítőtárs

27 l-es kapacitás

Rozsdamentes acél tartály


A Concept ZH0030 befőző edény legfontosabb jellemzői

  • Sokoldalú segítőtárs a befőzésben és az élelmiszerek tartósításában
  • Kiválóan alkalmas gyümölcslevek készítéséhez vagy mártások és levesek főzéséhez is
  • A Concept ZH0030 tágas, 27 literes tartállyal rendelkezik
  • 11 db 720 ml-es vagy 34 db 370 ml-es üveg befogadására alkalmas
  • Teljesen automatikus működés
  • A hőmérséklet és az idő a szabályozógombok segítségével állítható be
  • A hőmérséklet 50 és 100 °C között fokozatmentesen szabályozható 
  • Praktikus időkapcsoló 20 és 120 perc közötti intervallummal
  • Leeresztő szelep az italok kényelmes adagolásához

Sokoldalú segítőtárs a befőzésben és az élelmiszerek tartósításában

A Concept ZH0030 befőző edény nagy segítség a kertben termett dolgok feldolgozásában. Tökéletes gyümölcsök, zöldségek, gombák és húsok tartósítására és sterilizálására. A befőző edényt lekvárok és dzsemek készítéséhez is használhatod. A lehetőségeknek tényleg csak a képzeleted szabhat határt. És ez még nem minden! A Concept befőző edény kiválóan alkalmas gyümölcslevek készítésére, valamint kedvenc forró italaidnak, például télen a forralt bornak a melegen tartására is. Mártást vagy levest kell melegen tartanod, esetleg házi almabort sterilizálnál? A Concept ZH0030 befőző edény számára ez sem probléma. A méz felmelegítésére is gond nélkül használható. A 27 literes belsőtartályában könnyedén elfér 11 darab 720 ml-es vagy 34 darab 370 ml-es üveg.

A Concept ZH0030 befőző edény könnyen kezelhető

A Concept ZH0030 befőző edény kezelése nagyon egyszerű, mivel teljesen automatikusan működik. A szabályozógombok segítségével beállíthatod a kívánt hőmérsékletet és időt. A hőmérséklet 50 és 100 °C között fokozatmentesen szabályozható. Egy másik hasznos funkció a praktikus időkapcsoló, amely 20 és 120 perc közötti intervallumokra állítható be, de folyamatos működést is választhatsz. Egy hangjelzés figyelmeztet, ha a program befejeződött.


Paraméterek

Típus

Típus Befőző edény

Űrtartalom

Űrtartalom 27 l

Funkciók

Funkciók Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Hőmérséklet szabályozás

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 000 W
Lábas anyaga Rozsdamentes acél
Űrtartalom 27 l
Kód:  ECO160c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594049739646
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20