Oldal frissítése

Mueller Life Care Plum S, könyök

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mueller Life Care Plum S, könyök

Problémái vannak a könyökével, arthrosistól vagy  ín- és izomrendszeri zavaroktól szenved? A Mueller Life Care könyökrögzítő napi használatra készült minden korosztály számára. A kötszer nagyon kényelmes és kellemes. Vékony, lélegző anyagból készült, amely nem látható a ruházat alatt. Ugyanakkor megbízható védelmet és támogatást nyújt a könyökének. A rögzítő erősíti a könyököt és enyhíti a fájdalmat. Az alsó részen olyan gélpárnák vannak, amelyek állandó és célzott nyomást eredményeznek a könyök területén.

Főbb jellemzők

  • egésznapos hordásra
  • tökéletesen tapad és szilárdan tart
  • vékony, légáteresztő anyag
  • nem látható a ruházat alatt
  • gél betétek az alsó részen
  • antibakteriális kiképzés

Különleges kiképzés

A kötszer úgy lett kidolgozva, hogy tökéletesen illeszkedik a kezéhez, nem mozog, és nem nyomja. Az Aegis Microbe Shield technológiát a gyártás során is használják, hogy megakadályozzák a mikrobák és penészgombák növekedését, ami rossz szagokat és foltokat okozhat, valamint védi a kötszert a kopástól.

Paraméterek

Szín:
fehér / lila

Könyök kerülete:
17,5 - 23 cm

Paraméterek

Testrész

Rendeltetés Könyök

Méret

Méret S
Kód:  SPTif1317
Termékszám:  074676741116
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20