Oldal frissítése

MSI Z97 GAMING 3

4,8 63 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z97 GAMING 3

Alaplap MSI GAMING sorozat az új Intel Z97 chipset van kialakítva, hogy a játékosok a legjobb technológiát a játékteret. Az alaplap támogatja az Intel harisnya 4. és 5. generációs a legújabb mag Haswell. Plate megfelel a katonai szabványok Military Class 4 és biztosítja a teljes megbízhatóságot és a stabilitást még a legigényesebb játék forgatókönyv. Asset modell is operatív támogatást overclocking memória akár 3300 MHz-es, egy egyedülálló technológia OC Genie 4 egyszerű tuningolás egy másodpercen belül, támogatja a multi-GPU megoldás AMD CrossFire és a teljes potenciálját a két slot PCI Express 3.0 - ideális high-end grafikus. Lenyűgöző sárkány tervezés kiemeli a telhetetlen vadsága.

Sound Blaster chip Sound Házimozi hangrendszer és a Boost létrehozni a fül a hangminőséget stúdió szinten. A hanghatások minőségi áramkör és a teljesítmény optimalizálása gondoskodik, hogy hallja az arénában minden lövés, és felé közeledve ellenfelek. Killer E2205 hálózati kártya megszünteti késedelem hálózati átvitel, és így elkerüljék csúnya lag fontos helyzetekben, és tölthet zavartalan folytatását az ellenség. Figyelmet fordítottak, hogy megerősítsék az átviteli sebesség külön PS / 2 és USB. Nagy frekvenciás átvitel egy három alkalommal arany teljesen zavartalan, és akkor el kiemelkedő pontosságot, ha a cél. Koncentrálj csak a felszerelést.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1150
Lapkakészlet Intel Z97

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 300 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC1150
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AA392u7
Termékszám:  Z97 GAMING 3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15