Oldal frissítése

MSI Z370M MORTAR

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z370M MORTAR

Egy erőteljes, micro ATX formátumú alaplap a számítógépes alkatrészek egyik vezető márkájától, amely garantáltan kiváló alapját fogja képezni egy bivalyerős számítógép felépítéséhez. Precíziós hangkártyával és VR technológia támogatással látták az alaplapot. Modern, kiváló minőségű alkatrészekből készült, kifejezetten a legújabb, 8. generációs Intel Coffee Lake processzorokhoz, amely mellett négy DDR4-es memória foglalattal rendelkezik. Hűtési rendszere is kitűnő és készen áll arra is, hogy vízhűtéses rendszert fogadjon be. A legkorszerűbb, ultra gyors adatátviteli- és tároló interfészekkel rendelkezik. Hab a tortán az állítható LED-es háttérvilágítás, amely egy átlátszó számítógépházban csillogtatja meg igazán a szépségét.

Az MSI Z370M Mortar alaplap legfontosabb jellemzői

  • Modern mATX alaplap formátum, Intel Z370 lapkakészlettel
  • Intel Coffee Lake processzorokra tervezve
  • Megbízható teljesítmény, socket 1151
  • 2-Way AMD CrossFireX támogatás
  • Legújabb DDR4 4000+ (OC) memória modulok támogatása
  • Két M.2-es foglalat
  • Optimális megtervezett hűtés
  • Állítható háttérvilágítás
  • Military Class 5, Guard-Pro minőségű alkatrészek
  • Professzionális 8-csatornás audio

Az MSI Z370M Mortar egy igazi csúcstechnológiás hardver 

Habár az alaplap mATX formátumú, de kompakt mérete ellenére elegendő hellyel rendelkezik a legerősebb alkatrészek befogadásához. 8. generációs Intel Core Coffee Lake lapkakészlettel rendelkezik, amely mellett 4 db DDR4 memória foglalattal vértezték fel - 4000 MHz-es működési frekvenciájú, maximálisan 64 GB kapacitású memória befogadására alkalmas. A legjobb és leggyorsabb háttértároló interfészekkel rendelkezik - USB 3.1, Ultra M.2 foglalattal SSD számára és négy SATA III csatlakozóval.

Merülj el az MSI Z370M Mortar-ral a VR világába

A vezető VR gyártókkal való együttműködésnek köszönhetően az MSI hardverével azonnal kész pályára lép a virtuális világban. Támogatja az összes modern VR headsettet és a „One click to VR” funkció egyetlen kattintással képes beállítani az összes szükséges komponenst. A TriDef VR technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes 3D-s élményben legyen részed a kedvenc játékaidban és elősegíti a speciális GenMe technológiát. Az alaplap megvásárlásával ingyenes, három hónapos licenszet ajándékoz az MSI, hogy teljesen kihasználhasd a VR technológia adta lehetőségeket.

Tökéletes játékélmény az MSI Z370M Mortar-ral

Remek minőségű alkatrészeinek köszönhetően az alaplap a legjobb minőségű játék hangzásvilág reprodukciójára képes. Az MSI Audio Boost a legkiválóbb prémium hangminőséget biztosítja, így mindig tökéletes zenei élményben és hanghatásokban lesz részed. Az alaplap igazán jól mutat az átlátszó számítógépházakban, ahol az MSI Mystic Light-tal szabadon állítható a LED-es világításának minden eleme akár telefonról is. Végül, de nem utolsó sorban, rendelkezik 2-Way AMD CrossFireX támogatással, amely lehetővé teszi két videókártya összekapcsolását.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel Z370

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 000 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók RAID vezérlő, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC892
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA393e
Termékszám:  Z370M MORTAR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05