Oldal frissítése

MSI Z370M GAMING PRO AC

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z370M GAMING PRO AC

A Coffee Lake új 8. generációs processzoraival együtt az Intel bemutatta a teljesen új Z370 chipszettet is. És éppen ez az agya a tökéletes MSI Z370M GAMING PRO AC alaplapnak, amely kifejezetten az igényesebb felhasználók számára készült. Képességei ideális választássá teszik a nagy teljesítményű játék összeállítások létrehozásához, amelyeket aztán fel lehet használni úgy a játékok során, mint az  igényes multimédiás tartalommal végzett munka esetében.

Az MSI Z370M GAMING PRO AC alaplap főbb jellemzői

  • Kiváló minőségű Intel Z370 chipszett
  • Támogatja a legújabb Intel Coffee Lake processzorokat
  • Az alaplap formátuma Micro ATX
  • Mystic Light háttérvilágítás kiterjedt színpalettával és különböző fényhatásokkal
  • 4 db DDR4 slot egészen 4000 MHz frekvenciáig
  • Egy pár M.2 átviteli port egészen 32 Gb/s sebességig
  • Gyors USB 3.1, együtt a modern C típusú USB-vel
  • Integrált gyors WiFi 802.11ac, amely Bluetooth 4.2-t is tartalmaz

Ideális alaplap az átlátszó oldalú számítógép házba

MSI Z370M GAMING PRO AC  egy LGA 1151 socket-tel rendelkezik, amelyikbe a Lake Coffee 14 nm processzorok kényelmesen befészkelhetik magukat. Nem hiányozhat a négy darab DDR4 memóriamodul csatlakozó sem. Ezek 2667 MHz alapfrekvencián dolgoznak. Mind emellett támogatja a tuningolást is akár a 4000 MHz-es határig. Ez különösen remek hír a tapasztalt overlockerek számára. Éppen ők értékelik nagyra az egész PCB nagyon sikeres formai kivitelezését, amelyet még ezen felül hatékonyan megvilágíthatnak az RGB tartomány minden árnyalatával. 

Az Intel Z370 chipkészlettel a ragyogó teljesítmény hullámain

A grafikus kártyák kapcsolódására a PCI Express 3.0 slot szolgál. Ha a kártyákat a CrossFireX vagy SLI módban csatlakoztatja, akkor a legújabb játékokat teljes grafikai felbontásban élvezheti. Az MSI Steel Armor több, jobban kapcsolódó pontot tartalmaz, amelyek garantálják a nagyobb ellenállást, és védenek a zavaró elektromágnesességgel szemben, tehát gondtalanul élvezheti a játékot.  Ha az SSD lemezeitől elvárja a maximális sebességet, kapcsolja azokat egy, vagy akár mindjárt két M.2 slothoz, ha ezek megtalálhatók az alaplapon. A külső meghajtók nagy sebességet élveznek a második generációs USB 3.1 jelenlétének köszönhetően, ami óriási gyorsulással büszkélkedhet a 2.0 generációval szemben, a kért fájlok akár 20-szor gyorsabban kerülhetnek átvitelre. Természetesen nem hiányozhatnak a modern C típusú USB-k sem.

Játéktelepítési tanúsítvánnyal rendelkezik

Minden alaplap  több mint 24 órás tesztelésen esett át, amelynek során online és az offline játékokat is játszottak rajtuk. A tesztelés végén ezeknek az alaplapoknak a fejlesztői biztosak abban, hogy az alaplapok hálózati konfigurációja, hangfogadása és teljesítménye tökéletesen össze van hangolva, ezáltal Ön tökéletesen élvezheti a játék örömét. A tanúsítványt csak az az alaplap kapja meg, amely sikeresen teljesítette ezt a tesztet. Csak ezután nevezhetőek igazi MSI Gaming játék alaplapoknak .

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel Z370

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 000 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya
Belső M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat MSI Gaming
Kód:  AA392v6j
Termékszám:  Z370M GAMING PRO AC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15