Oldal frissítése

MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC

Ettől az új gamer alaplaptól, az egyik legnagyobb PC komponens gyártótól, biztosan elájulsz! A testreszabás korlátlan lehetőségei és az exkluzív játékelemek teszik ezt az alaplapot egyértelmű választássá még az igényes játékosok számára is. 8. generációs Coffee Lake processzorhoz ajánlott, modern komponensekkel és kiváló hűtéssel, a vízhűtésest is beleértve. Nem hiányoznak a legfrissebb, rendkívül gyors adatátviteli és tárolási interfészek, valamint a nagyszerű háttérvilágítási lehetőségek, amelyek feldobják majd az alaplapot.

Az MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC alaplap főbb jellemzői

  • Mini-ITX formátum Z370-es chipsettel
  • Támogatja a modern Intel 8. generációs processzorokat
  • Kizárólag Coffe Lake processzorokhoz
  • Megbízható és nagyon hatékony hűtés
  • VR és 3D technológia támogatás
  • Telefon applikációs háttérvilágítás vezérlés
  • Wi-Fi (802.11 a / b / g / n / ac) kapcsolódási modul
  • Military Class 5 elsőosztályú komponensek
  • DDR4 akár 4500+ (OC) MHz memória

Az MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC a legújabb hardvert jelenti

Ez az alaplap mini-ITX formátummal rendelkezik, de a kompakt méretek ellenére sok helyet kínál az erős komponensek számára. Rendelkezik egy Intel Core Coffe Lake 8. generációs processzorral 1151 Socket-tel, két DDR4 bővítőhellyel 4 500 MHz-es frekvenciával és 32 GB memóriakapacitással. Az adatok tárolására a legjobb és leggyorsabb - USB 3.1 (Type - C-t beleértve), Ultra M.2 socket az SSD-hez és a négy SATA III csatlakozó áll készen.

Az MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC egy igazi gamer alaplap

Az alaplap kiváló minőségű komponenseinek köszönhető hangzás a játékba repít. Az MSI Audio Boost a legmagasabb hangminőséget biztosítja. Ahogy játszol, élvezheted a tökéletes hangélményt és a teljes effektust. Az alaplap teljesen készen áll egy átlátszó szekrénybe való beépítésre, ahol kihasználhatod az állítható árnyalatait. Minden vezérelhetssz a Mystic Light aplikációval az  MSI gaming programban vagy számítógépen, vagy a telefonon keresztül.

MSI Z370I GAMING - merülj el a VR világában

Az MSI együttműködése a vezető VR márkákkal, teljes értékű hardvereket nyújt a virtuális valóságba való belépéshez, mintha csak valódi lenne. Támogatja az összes modern VR headsetet, valamint a One Click to VR funkcióval csak egy kattintás az összes szükséges komponens beállítása. A TriDef VR technológia lehetővé teszi a kedvenc játékaid lejátszását tökéletes 3D-s dimenzióban, amelyet még a különleges GenMe technológia  is segít előállítani. Emellett az alaplap megvásárlásával ingyenes három hónapos licencet kapsz az MSI-től, hogy teljes mértékben kihasználhasd a legújabb VR technológiákat.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel Z370

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Max. frekvencia (OC) 4 500 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek® ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat MSI Gaming
Kód:  AA392v5r
Termékszám:  Z370I GAMING PRO CARBON AC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20