Oldal frissítése

MSI Z370 KRAIT GAMING

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z370 KRAIT GAMING

Ez az MSI Z370 KRAIT GAMING alaplap már magában a megnevezésében a világ egyik legveszélyesebb kígyójának a nevét viseli. Szeretnéd, hogy a számítógépházadban ott lapuljon támadásra készen a világ egyik legveszedelmesebb rabadozója? Hát akkor nem kell tovább keresned! Ez az ATX formátumú alaplap a maga Z370 chipsetével nemcsak a maga fekete-fehér ragadozós megjelenésével nyűgöz majd le, hanem a teljesítményével is. Ez a Z370 KRAIT GAMING alaplap a tökéletes alapja lesz a nagyteljesítményű konfigurációdnak, amely megadja a megfelelő akkaót a játékaidhoz, és a teljesítmény és a ragadozós mivolt kombinációjával nincs az az ellenfél, aki szembe merne szállni veled.

Az MSI Z370 KRAIT GAMING alaplap főbb jellemzői:

  • Kiváló minőségű alaplap Intel Z370 chipsettel
  • Készen áll a legújabb Intel Coffee Lake proceszsorokhoz
  • Ragadozós fekete-fehér megjelenés Mystic Light RGB háttérvilágítással
  • Kiváló minőségű Military Class 5 alkatrészek
  • DDR4 Boost funkció a memóriamodulok teljesítményének növelése érdekében
  • Két M.2 slot 32 Gb/s adatátviteli sebességgel
  • 2-Way AMD CrossFire és 3-Way CrossFire támogatás
  • 2 db USB 3.1 Gen 2 csatlakozó, amelyből 2 db USB Type-C

Készen áll a legújabb Coffee Lake processzorokhoz

Az MSI Z370 KRAIT GAMING alaplap LGA 1151 sockettel lett felszerelve, amelyben a 14 nm-es Coffee Lake processzorok úgy fognak csücsülni, mintha selyemágyon lennének. A processzor munkájába belesegít a 4 db DDR4 memóriaslot is, amelyek alapfrekvenciája 2667 MHz, amely nagyszerű hír a tapasztalt overclockerek számára. És pont ők fogkják a legjobban értékelni az egész PCB tervezését, amely a legjobb minőségű Military Class 5 alkatrészekből épült.

MSI GAMING Krait Z370 kínál prémium játék fokozatban ragadozók

A videokártyák csatlakoztatására ott sorakoznak a PCI Express 3.0 slotok. CrossFireX vagy SLI üzemmód esetén pedig lehetőséged adódik a legújabb játékok grafikáját teljes mértékben kiélvezni. Az MSI Steel Armor nak hála a slotok meg lettek ersítve a csatlakozási pontokon, azaz biztosítja a magasabb ellenállóságot, ráadásul még az elektromágneses zavarástól is védi a kártyát a zavartalan játékélmény érdekében.

A legújabb generációs SSD meghajtókra a SATA Express típusú portok várnak, de megtalálható a manapság közkedvelt M.2 interfész is. A külső lemezek sem szűkölködnek majd a sebességben, hála a második generációs USB 3.1 portok jelenlétének, amelyek villámgyors sebességgel büszkélkedhetnek az előző generációhoz képest. Az USB 2.0-hoz képest a fájlok akár 20x gyorsabban is átmásolhatóak. Természetesen nem hiányozhat a modern USB-C sem. 
A Realtek ALC1220 audiokodek biztosítja számodra a stúdióminőségű kristálytiszta hangzást, amelynek köszönhetően mindig tökéletesen benne élhetsz a játék történéseiben, vagy éppen teljes mértékben kiélvezheted a kedvenc zeneszámaid.

Ideális az online gamereknek

Ahhoz, hogy a játékélményed a lehető legteljesebb legyen mindenféle laggolás nélkül, az MSI Z370 KRAIT GAMING alaplap Intel i219 LAN hálózati kártyával lett ellátva. A Gaming LAN Manager alkalmazáson keresztül pedig még a hálózati kommunikáció prioritását is beállíthatod a saját szükségleteidhez igazítva. Ezen hálózati kártya hatalmas előnye, hogy túlfeszültésg elleni védelemmel is rendelkezik, amely megvédi az egész számítógéped a kisüléstől a dübörgő viharok során.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel Z370

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 000 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat MSI Gaming
Kód:  AA392v6e
Termékszám:  Z370 KRAIT GAMING
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05