Oldal frissítése

MSI Z370 GODLIKE GAMING

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z370 GODLIKE GAMING

Mindazok számára, akik az igazi maximumot szeretnék kihozni játék összeállításukból, itt van az MSI cég Z370 GODLIKE GAMING alaplapja. A szokatlan „isteni játék” becenév jelzi, hogy ez egy olyan alaplap, amely kész ténylegesen maximális teljesítményt nyújtani minden irányban. Ennek a a különleges kiadásnak minden tuning kedvelő örülni fog, mert a kifinomult kivitel kitűnik minden átlátszó oldalfalon. Különösen akkor, ha úgy dönt a Mystic Light és a Mystic Light Sync rendelkezésre álló 17 fényhatásából választ egyet. Minden alaplap 24 órás tesztelésen esett át, a maximális megbízhatóság érdekében.

A MSI Z370 GODLIKE GAMING alaplap főbb jellemzői

  • Alaplap Z370 chipszettel
  • Csak az Intel Coffee Lake platformot támogatja
  • Gyakorlatilag maximális lehetőséget nyújt a masszív tuningolás és a stabilitás terén
  • Három pozíció az M.2 részére a passzív hűtők alá rejtve
  • Egyszerűen kapcsolódó vezetékes és vezeték nélküli LAN egy intelligens hálózati kapcsolóba a legjobb online élményért
  • Luxus hangkimenetek DAC átalakítóval és 6.35 mm-es fejhallgató kimenettel
  • Teljes optimalizálás vízhűtéshez
  • Számtalan USB port, beleértve az USB-C portot is
  • Mystic Light a Mystic Light Sync
  • 2x2 beépített Wi-Fi 802.11 AC

Alaplap OC Coffee Lake

A mai játék összeállítások felettébb igényes alkalmazások, és azok akik igazán csak a legjobbat szeretnék, csakis a lehető legjobb alkatrészeket keresik. Azt Intel Z370 chipszett megnyitja az utat a hat magos Intel Coffee Lake processzorok felé. Természetesen itt a másik lehetőség is, a tuningolás. A legmagasabb minőségű komponensek készen állnak a játékra a folyékony nitrogénnel is.

Hihetetlenül hangzik a 4 PCI-Express x16 slotok jelenléte is, amelyek rendelkeznek az NVIDIA SLI (2-way) és az AMD CrossFire, tehát az úgy nevezett 4-way támogatásával, ami azt jelenti, hogy 4 grafikus kártyát tud összekapcsolni és játékóriását így egy kicsit még erősebbé tenni. Ezen felül azon sem kell aggódnia, hogy amikor megmozdítja a kártyákat kitörik a nyílás - az MSI Steel Armor-nak köszönhetően nemcsak, hogy nem fenyeget a slot megsérülésének kockázata, de megszabadulhat a nem kívánt elektromágneses zavarástól és jobb eredményeket érhet el a tuningolás során, valamint megszabadulhat a kép nem kívánt ugrálásától is.

Az M.2 diszkrendszer verhetetlen teljesítményt kínál

Az adatok tárolása a későbbiekben 6 SATA III port áll készen. Ugyanakkor a leggyakrabban használt diszkekhez használjon M.2 formátumot, amelyek számára az alaplap rögtön három pozíciót különített el. Mindegyik le van fedve egy speciális passzív hűtéssel, amely gondoskodik a hosszú és megbízható működésről az optimális hőmérsékleti körülmények között.

Intel Z370 felszereléssel kompromisszumok nélkül

Ezzel az alaplappal a tuningolás nagyon egyszerű. Ebben nem csak a PCB átgondolt kivitelezése de a nagyszerűen beépített Click BIOS 5 és a többi tuning eszközök is segítenek. Ehhez jelentősen hozzájárul a passzív hűtőrendszer, amely készen áll arra is, hogy csatlakozzon a vízhűtéses rendszerhez. Ez az alaplap lehetővé teszi Önnek a tuningolás határainak feszegetését, ugyanakkor gondol az eredeti beállítás visszaállítására, ha ez szükséges.

De a külső meghajtók sem maradnak le a második generációs USB 3.1 jelenlétének köszönhetően, amely akár 20-szor gyorsabban adatátvitellel büszkélkedhet az előző változatokkal szemben. A prémium technológiával előállított NAHIMIC 2 integrált hangkártyának köszönhetően mindig tökéletes áttekintése lesz arról, hogy mi történik a játékban, vagy élvezheti a nagyszerű zenei előadásokat.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel Z370

Formátum & funkciók

Alaplap formátum eATX (Extended ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 133 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, Állapotjelző, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső HDMI, Jack, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 10×
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA392v6d
Termékszám:  Z370 GODLIKE GAMING
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15