Oldal frissítése

MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC

Együtt az új 8. generációs Coffee Lake processzorokkal az Intel bemutatta a teljesen új Z370 chipsetet is. És éppen ezen alapszik az egész MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC alaplap, amely elsősorban az igényes felhasználóknak ajánlott. A képességeivel ideális választásnak bizonyul a nagyteljesítményű gamer konfigurációkhoz úgy a játékok játszásához, mint a megerőltető munkához a multimédiával. Ez a speciális CARBON kiadás biztosan megörvendezteti majd a tuning szerelmeseit, hiszen a fekete design a karbonszálas mintázatával igen csak tetszetősen mutat majd az átlátszó oldalfalon keresztül.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű Intel Z370 chipset
  • Támogatja a legújabb Coffee Lake processzorokat
  • Mystic Light háttérvilágítás széles színpalettával és különféle effektekkel
  • CARBON Edition exkluzív designnal és karbonszálas mintázattal
  • 4 db DDR4 slot akár 4000 MHz frekvenciával
  • 2 db M.2 port akár 32 Gb/s sebességgel
  • Gyors USB 3.1, modern USB-C
  • Beépített gyors WiFi 802.11ac és Bluetooth 4.2

Ideális alaplap az átlátszó oldalfallal rendelkező számítógépházakba

Az MSI Z370 GAMING PRO CARBON alaplap LGA 1151 sockettel rendelkezik, amelyben az új 14 nm-es Coffee Lake processzorok szinte úgy lebegnek majd, mintha csak selyemben lennének. Nem hiányozhat a 4 db DDR4 slot sem a memóriamodulok részére, amelyek  2667 MHz-es alapfrekvencián, DDR4 Boost üzemmódban pedig akár 4000 MHz frekvencián is képesek dolgozni. Ez egy nagyszerű hír a tapasztalt túletemezőknek, akik majd nagyra értékelik az egész PCB designját is, amely látványosan megvilágítható az RGB színtartományon belül.

Elsöprő teljesítmény

A videokártyák csatlakoztatására ott sorakoznak a PCI Express 3.0 slotok. CrossFireX vagy SLI üzemmód esetén pedig lehetőséged adódik a legújabb játékok grafikáját teljes mértékben kiélvezni. Az MSI Steel Armor-nak hála a slotok meg lettek ersítve a csatlakozási pontokon, azaz biztosítja a magasabb ellenállóságot, ráadásul még az elektromágneses zavarástól is védi a kártyát a zavartalan játékélmény érdekében. Ha az SSD-idtől a maximális gyorsaságot várod el, akkor csatlakoztathatod őket a nem egy, hanem két darab M.2 slothoz. A külső lemezek sem szűkölködnek majd a sebességben, hála a második generációs USB 3.1 portok jelenlétének, amelyek villámgyors sebességgel büszkélkedhetnek az előző generációhoz képest. Az USB 2.0-hoz képest a fájlok akár 20x gyorsabban is átmásolhatóak. Természetesen nem hiányozhat a modern USB-C sem. 

Gamer konfigurációra tervezve

Az összes alaplap legalább 24 órás tesztelésnek van alávetve, amely során online és offline játékok vannak rajtuk futtatva. A teszt végére pedig biztosak lehetünk abban, hogy a hálózat, az audio, illetve magában a teljesítmény a tökéletességig lettek összehangolva, így Neked már csak a játékélmény átélésével kell törődnöd. Egy alaplap csak akkor kerülhet be az MSI Gaming sorozatba, ha sikeresen elvégzi a tesztet.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel Z370

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 000 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA392v6b
Termékszám:  Z370 GAMING PRO CARBON AC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20