Oldal frissítése

MSI Z270 XPOWER GAMING TITANIUM

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z270 XPOWER GAMING TITANIUM

A tekintélyes MSI gyár ezen csúcsmodelljét a legigényesebb felhasználók számára szánják. A képességei azt mutatják, hogy ez lehet az ideális választás arra, hogy egy rendkívül hatékony játékosoknak szánt gépet építsünk, amivel a legújabb játékokat is játszani lehet miközben dolgozhat rajta igényes multimédiás tartalommal is. Az ATX formátumú, Z270 chipsetű alaplap LGA 1151 típusú foglalattal van felszerelve a legújabb 14nm-es Kaby Lake processzorok számára, miközben a DDR4 memóriamodulok számára négy csatlakozó található rajta. Ezek 2400 MHz-es alapfrekvencián dolgoznak, de maximális terhelésnél a sebességük elérheti a 4000 MHz-et is.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló alaplap Z270 lapkakészlettel
  • A legújabb Kaby Lake processzorok számára tervezve
  • Minőségi Military Class 5 alkatrészek
  • Kényelmes tuningolás gombok segítségével
  • Gyors Intel hálózati kártya online játékokhoz
  • Lehetőség  arra, hogy a grafikus kártyákat AMD CrossFireX vagy SLI rezsimbe telepítse
  • Beállítható RGB Mystic Light háttérvilágítás
  • Csúcsminőségű hangkártya Audio Boost technológiával

Kompromisszumok nélküli felszereltség

A túlhajtás ezen az alaplapon nagyon egyszerű, főleg azért, mert segít a NYÁK átgondolt tervezése, a kiválóan felépített Click BIOS 5 és a dedikált túlhajtó segédprogramok és meghajtók, amikből nem hiányzik a teljesítmény azonnali szabályozására szolgáló potenciométer sem. Jelentős mértékben hozzájárul a stabil működéshez az, hogy a passzív hűtőbordák fel vannak készítve a vízhűtéses rendszer beépítésére. Ez az alaplap lehetővé teszi, hogy elmenjen akár a tuningolás határáig, miközben gondol az  egyszerű visszaállításra is, ha túllépné a határokat.

Túlhajtásra született

Alaplap az MSI műhelyében túlhajtásra tervezett alaplapok gazdag történelmére alapozik, és hála a túlhajtásra tervezett NYÁK-nak és a minőségi Military Class alkatrészeknek, rekordokat dönthet a tuningolásban. A modern időjel generátor lehetővé teszi, hogy az üzemi frekvenciát egy tized Hz pontossággal beállíthassa, ami növeli a stabilitást az extrém helyzetekben. Hála az OC Dashboard-nak, könnyen vezérelheti akkor is, ha a másik kezével éppen utántölti a folyékony nitrogént. Az Easy Button 3 gombsor segítségével könnyen növelheti a frekvencia, feszültség, értékét vagy megváltoztathatja a szorzót. Természetesen van értesítési kijelző és vannak gombok a BIOS törlésére vagy átkapcsolására is. Az igazi csemege azonban az, hogy az egyes alkatrészeknél mérőpontokat találhat a feszültség ellenőrzésére.

Extrém teljesítmény

A két PCI Express 3.0 bővítőhelybe a legújabb grafikus kártyákat helyezheti a CrossFireX vagy SLI módban. Így kiélvezheti a kedvenc játékát az utolsó pixelig. A bővítőhelyek csatlakozói rendkívül tartósak, merev acél keret található rajtuk és megnövelték a forrasztópontok számát is. Nem kell aggódnia, amikor át akarja a gépet szállítani a LAN-partira akkor sem, ha a legnehezebb grafikus kártyákat szerelte a gépbe. A legújabb generációs SSD lemezek csatlakoztatására a legújabb SATA III portok szolgálnak, de jelen van az utóbbi időben egyre keresettebb M.2 interfész is. A külső meghajtók sem szenvednek hátrányt, köszönhető a második generációs USB 3.1-nek, amely akár 20x gyorsulást is hozhat az előző változathoz képest. Az integrált Nahimic Sound technológiát használó hangkártyával mindig tökéletes áttekintése lesz arról, hogy mi történik a játékban, vagy élvezheti a lebilincselő virtuális HD hangzást.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z270

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 000 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, Állapotjelző, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA392v4a
Termékszám:  Z270 XPOWER GAMING TITANIUM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10