Oldal frissítése

MSI Z170A XPOWER GAMING TITANIUM EDITION

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z170A XPOWER GAMING TITANIUM EDITION

A neves MSI csúcsmodellje a legigényesebb játékosok számára készült. Ideális választás kifejezetten erős gamer PC-k építéséhez, amelyeken a legújabb játékokat játszhatod és nagy erőforrásigényű multimédiás tartalmakkal is dolgozhatsz. Az alaplap LGA 1151-es foglalatot kapott a legújabb 14nm Skylake processzorokhoz illetve négy foglalat várja a DDR4 memóriamodulokat. Alapfrekvenciájuk 2400 MHz, de maximális terhelés alatt elérhetik a 3600 MHz-et is.

Kompromisszumok nélkül

A túlpörgetés általában nagyon egyszerű. Az áramkör átgondolt tervezése, a remekül megalkotott Click BIOS 5, a célzott segédprogramok és az azonnal teljesítményszabályozást végző potenciométer mind ezt segíti. A vízhűtés bekötésére is kész, csúcsminőségű passzív hűtők jelentős mértékben járulnak ehhez hozzá. Az alaplap lehetővé teszi, hogy a túlhajtás határait feszegesd és szükség esetén könnyedén visszaállíthatod az alapbeállításokat.

Túlpörgetésre hangolva

Az alaplap a túlpörgetésre épít és az ehhez tervezett áramkörnek illetve a Military Class szabvány szerinti alkatrészeknek köszönhetően szó szerint a végletekig elmehetsz. A modern generátor lehetővé teszi azt, hogy egytized Hertz pontossággal változtasd a frekvenciát, így extrém körülmények között növelheted a stabilitást. Az OC Dashboard segít az alaplap ellenőrzésében, a gombok folyékony nitrogén hűtés használata esetén sem fognak befagyni. Az Easy Button 3 sorozattal könnyedén növelheted a frekvenciát, a feszültséget. Az értesítéseket egy kijelzőn láthatod és bármikor gombnyomásra törölheted a BIOS-t. Az egyes alkatrészek feszültségét kivezetéseken mérheted.

Legfontosabb jellemzői

  • Military Class alkatrészek
  • Órajel vezérlő gomb
  • Gyors Intel hálózati kártya
  • Csúcsminőségű hangkártya
  • Túlpörgetéshez
  • HW gombok a hajtáshoz

Extrém teljesítmény

A legújabb grafikus kártyákat építsd be a két PCI Express 3.0 slot egyikébe CrossFireX vagy SLI módban. Kedvenc játékodat a legutolsó pixelig kiélvezheted. A csatlakozók igen erősek a szilárd felépítésnek és a megnövelt számú forrasztási pontnak köszönhetően. A legerősebb videokártyát sem kell féltened, még akkor sem, ha a PC-t egy LAN partira vinnéd. A SATA Express portok egyikéhez illetve a mostanság népszerűséget kapott M.2 felülethez csatlakoztathatod a legújabb SSD-t. Ha magasabb bitrátát szeretnél elérni, akkor használd az MSI RAMDisk technológiáját. A memória egy részével virtuális lemezt készíthetsz, amely az SSD-nél 25-ször gyorsabb lesz. A külső meghajtókat sem hagyjuk ki, a második generációs USB 3.1 akár hússzor gyorsabb elődjénél. A beépített NAHIMIC első osztályú hangkártyával mindig hallani fogod, hogy mi történik a játékban, de kiváló zenét is hallgathatsz.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z170

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 600 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, MOSFET hűtő
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA392u9d5
Termékszám:  Z170A XPOWER GAMING TITANIUM E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20