Oldal frissítése

MSI Z170A PC Mate

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z170A PC Mate

Az első 6. generációs Skylake processzorral együtt az Intel egy vadonatúj Z170-es lapkakészletet is bevezetett. Ez a lapkakészlet a megfizethető áru MSI Z170A PC Mate alapja, amely minden felhasználó számára kiváló minőségű számítógép építését teszi lehetővé.

Ideális alaplap azok számára, akik a legújabb PC-t szeretnék összerakni moderált anyagi keretből

Az MSI Z170A PC Mate LGA 1151-es foglalattal van ellátva, amelyen bármelyik 14nm-es Skylake processzor úgy megy majd, mint a karikacsapás és ezen kívül még négy memóriamodul csatlakozóval is felszereltük. Tisztább átmenetet képez 2400 MHz-es alapórajelű DDR4-es memóriájával a modernebb technológia felé. Ugyanakkor támogatja a memóriák túlhajtását egészen akár a 3200 MHz-es határvonalig. Ez különösen jó hír lesz azoknak a felhasználóknak, akik tapasztaltak a gépük tuningolásában.

Sugárzó erejű hullámokon

Egy 16 tűs PCI Express 3.0-ás foglalattal támogatja a videókártyák csatlakoztatását. Az alaplap csak a CrossFire üzemmódot támogatja, így két azonos AMD videokártya beszerelése után szemet gyönyörködtető vizuális élményeket biztosít maximális minőségben. Az MSI VGA Armor biztosítja ennek a megoldásnak a biztonságát, ami nagyobb terhelés elleni védelmet biztosít a forrasztás összeillesztéseknél.


Az legújabb SATA Express portok, valamint a nem olyan régen keresetté vált M.2 foglalat biztosítja, hogy kiválóan alkalmas legyen az alaplap a legújabb generációs SSD-k csatlakoztatására. A külső meghajtók nagy sebességű adatátvitelt fognak élvezni a második generációs USB 3.1-es csatlakozó jelenlétének köszönhetően, amely óriási különbséggel hagyja le a 2.0 generáció sebességét. A fájlok átvitele akár 20-szor gyorsabban sebességet is képes elérni.
 

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z170

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 200 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 5.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA392q3
Termékszám:  Z170A PC MATE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15