Oldal frissítése

MSI Z170A Krait GAMING R6 SIEGE

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z170A Krait GAMING R6 SIEGE

Alaplap alkotórészei az egyes készletek és ha ez egy játék gép, megéri kettős. MSI Z170A között A testületek mely nagy megoldásokat és a fejlett technológia megfizethető áron. Ez a kombináció érdekes szerkentyű és tetszetős design, amely nem megfelelő pařmeny egyszerűen ellenállhatatlan.Ez a termék garantálja Önnek a legjobb, amit szükség van a játék.Csempe is memórialemezre funkció, amely lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy virtuális lemezt a rendszer memória. Ez akár 25-szer gyorsabb, mint a modern SSD.

Jellemzők és műszaki adatok

  • Processzor támogatás 6. generációs socket LGA1151
  • 4 x DDR4 memória slot frekvencián 3600 MHz (OC)
  • Express Gen2 szimmetrikus USB 3.1 Type-C
  • Military Class alkatrészek 5
  • Nagy sebességű port Turbo M.
  • 8 csatornás hangkártya
  • Védelme a CPU és hálózati kártyák Surge
  • Támogatás több grafikus kártyák SLI / CrossFire
  • EZ Debug LED könnyű hibaészlelésre
  • New Click BIOS 5 egy teljes rendszer dallam

Célzó játékos

Minden gondolatait a szükséges kompromisszumokat is hátrahagyva. Deska MSI je navržena pro vysokou herní zátěž i přetaktování, čemuž odpovídají také kvalitní komponenty s certifikací Military Class 5. Ez főként az új titán tekercsek és sötét kondenzátorok, amelyek jellemzik a magasabb ellenálló képesség a terheléssel és túlmelegedést. Ezzel tanúsítvány garantáltan kap kezébe csak a termék a lehető legmagasabb szinten.

Lankadatlan sebesség ered DDR4 Boost technológiát, amely optimalizálja a memória teljesítményét, és biztosítja a kiváló stabilitást működés közben minden memóriacsatlakozókat. Ők lesznek különösen elégedett "tuningolók", mint az alapvető frekvencia 2133 MHz memória borítani akár 3600 MHz-es értéket.A nagy előnye a jelenléte díjnyertes interfész CLICK BIOS 5, ami akkor kap ki a játék PC-re abszolút maximum.

Hagyja, hogy a rekord állvány

Magasabb átviteli sebesség érhető el, köszönhetően a modern USB 3.1, amely ígéretet teljesítményt akár kétszer gyorsabb, mint a hagyományos USB 3.0 és 20-szer gyorsabb, mint a 2.0-generáció.Hosszú pillanatok alatt másolás a kedvenc tartalmak, például zene és a filmek is már múlt. Ez a modell is rendelkezik egy új csatlakozó Turbo M.2 csatlakoztatni az SSD és átviteli sebesség eléri a hihetetlen 32 Gb / s. 

Bevonásával több grafikus kártyát szolgál PCI Express 3.0. Ha a használt CrossFireX vagy SLI módban, akkor kap egy esélyt, hogy élvezze a grafikai felbontás legújabb játékokat teljes díszben.Top hangkártya technológia Hangerosíto 3 ellát luxus stúdió minőségű reprodukció. Ezeket használják speciális kondenzátorok Chemi-Con, szigetelt áramkörök és kiváló minőségű EMI árnyékolás HD Audio processzor a legjobb eredmény.

Gaming megnevezése a terméket ki kell érdemelni

MSI alaplapok szerencsejáték tesztelik a laboratóriumban, a játék és internet kávézó. Mindegyik van kitéve a 24 órás vizsgálat, amelynek során az játszott online és az offline játékokat. A végén így ellenőrizhető, hogy a hálózat konfigurációja, fogadó audio és teljesítményét megfelelően tesztelt és hangolt. Az igazolás csak akkor kap táblák, amelyek sikeresen át ezen a teszten.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z170

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Max. frekvencia (OC) 3 600 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink
Hangkártya típusa Realtek ALC1150
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Belső eSATA, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA392o3a
Termékszám:  Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15