Oldal frissítése

MSI Z170A Krait GAMING 3X

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z170A Krait GAMING 3X

Együtt az első processzor hatodik Skylake generációs Intel is bemutatott egy teljesen új lapkakészlet Z170. És pontosan ez az agy tökéletes alaplap MSI GAMING 3X Z170A Krait, amely az elsősorban igényes felhasználók számára. A képességek és ideális választás létrehozására egy erőteljes matchup használható mind a játékokhoz és igényes dolgozni multimédiás tartalmat.

legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű lapkakészlet Intel Z170
  • Támogatja az Intel Core Skylake
  • Kiváló minőségű alkatrészek Military Class 5
  • 4 hely DDR4 frekvenciákkal 3600 MHz
  • M.2 port átviteli sebessége akár 32 Gb / s
  • Két USB 3.1 Gen 2, amelyek közül az egyik a C típusú

Hozza ki a legtöbbet a PC

MSI Z170A Krait GAMING 3X van szerelve egy LGA 1151, ami lesz 14nm processzorok Skylake hátradől lóhere. Nem zárja ki a négy csatlakozóval memóriamodulokat. Már van egy világos átmenetet egy modern változata formájában DDR4 az alapvető frekvenciája 2400 MHz. Ugyanakkor azt is támogatja overclocking akár 3600 MHz-es határt. Ez különösen jó hír a tapasztalt overlockery. Most én értékelem a nagyon sikeres design a teljes PCB tervezés a legjobb minőségű alkatrészeket Military Class 5.

A hullámok a sugárzási teljesítmény

A részvétel grafikus kártya szolgál a PCI Express 3.0. Segítségével kártyák CrossFireX vagy SLI módban, akkor kap egy esélyt, hogy élvezze a grafikai felbontás legújabb játékokat a legteljesebb. MSI Steel Armor több és jobb forrasztott pontok, amelyek garantálják nagyobb ellenállást, és véd az elektromágneses interferencia egy gondtalan játékélményt.
Csatlakoztatásához a legújabb generációs SSD szolgál nagy ajándék portok SATA Express, hanem az utóbbi időben keresett interfészek M.2. Külső meghajtók élvezni fogja a magas átviteli sebességet jelenléte miatt az USB 3.1, a második generáció, amely büszkélkedhet akár egy hatalmas gyorsulás, mint a 2.0 generáció. A fájlok átvitele akár 20-szer gyorsabb. Ezek közül az egyik C típusú kétoldali bevonásával.
Integrált hangkártya Hangerosíto 3 ad kristálytiszta hang stúdió minőségű. Vele mindig van egy tökéletes áttekintést, hogy mi történik a játékban, vagy nagyszerű zenei előadás.

Ideális játszik a hálózati

Ahhoz, hogy a játékélményt lehető legsimább és zavaró késleltetés Z170A Krait MSI GAMING 3X ellátott hálózati kártya Intel i219 LAN. Alkalmazása révén Gaming LAN Manager Plus, beállíthatja, hogy a hálózati forgalom prioritását, hogy igényeik szerint. Ennek az az előnye a hálózati kártya is túlfeszültség elleni védelem, amely megvédi a számítógépet a sokk vihar.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z170

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 600 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC1150
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA392o5e
Termékszám:  Z170A KRAIT GAMING 3X
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10