Oldal frissítése

MSI Z170A GAMING M7

4,9 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z170A GAMING M7

Az első Skylake 6. generációs processzorokkal együtt az Intel egy új Z170 chipkészletet vezetett be. És ez maga a tökéletes alaplap, az MSI Z170A Gaming M7, amelyet kifejezetten az igényesebb felhasználók számára terveztek. Képességeinek köszönhetően ideális választás olyan erőteljes játékösszetevők létrehozására, amelyek játékokat futtathatnak, valamint az igényes multimédiás tartalmakkal való együttműködést biztosítják. 

Ideális alaplap azok számára, akik a lehető legerősebb PC-t szeretnék

Az MSI Z170A Gaming M7 egy LGA 1151 foglalattal rendelkezik, amelyen a Skylake 14nm processzorok olyan kényelmet élvezhet, mint amit a pamut tud adni. Négy memória-slotot tartalmaz. Íme egy átlátható átmenet a DDR4 korszerűbb verziójára a 2400 MHz alapfrekvencián. A túlhajtás azonban akár 3600 MHz-ig is támogatható. Ez különösen remek hír a tapasztalt overlockerek számára. Ön is értékelni fogja a kiváló dizájnt az egész PCB esetében, ami ráadásul rendkívül funkcionális is. A kiváló minőségű passzív hűtők rendszere tökéletes üzemi körülményeket biztosít még igényes alkalmazásokban is. Ez a fórum egyszerűen elengedi Önt az overlocking határáig.

A sugárzó teljesítményű hullámokon

A PCI Express 3.0 bővítőhelyeket grafikus kártyák csatlakoztatására használják. CrossFireX vagy SLI kártyák használata esetén élvezheti a legfrissebb játékok legmagasabb grafikus felbontását. Az MSI Steel Armor egyre több, egymással összekapcsolt pontot kínál, amely nagyobb tartósságot garantál, miközben meggátolja az elektromágneses interferenciát a gondtalan játékélményért.
A mai SATA Express portok, valamint a nemrégiben használt M.2 interfész kiválóan alkalmasak a legújabb generációs SSD csatlakoztatására. A külső meghajtók nagy sebességet élveznek a második generációs USB 3.1 jelenlétének köszönhetően, amely nagymértékben gyorsítja a 2.0 generációt. a kért fájlok legfeljebb 20-szor gyorsabb átvitelre kerülnek.
Még a hang oldalán is NAHIMIC technológiával találkozhat. Eddig a hadseregben és a repülőgépiparban használták. A számítógépes világ a basszus kiemelést, a legkisebb hangzások világosságát, valamint a tökéletes stúdió hangminőséget nyújtja az interneten történő streaming során is.

A játék telepítéséhez hitelesített

Az MSI gaming alaplapjait a gaming műhelyeinkben és az internetes kávézókban tesztelik, és a világ legjobb eSport játékossal együtt garantáljuk Önnek, hogy a világ legnépszerűbb játékaiban a lehető legnagyobb teljesítményt és megbízhatóságot kapja. Minden anyagot 24 órás tesztelés alatt tesztelnek, amely során mind online, mind offline játékokat játszanak le. A tesztelés végén biztosak vagyunk benne, hogy a hálózati konfiguráció, a közönségfogadás és az általános teljesítmény megfelelően lett tesztelve és tökéletesen lett beállítva, így élvezheti a legjobb játékélményt. A tanúsítványt csak az az  alaplap kapja meg, amelyek sikeresen teljesítik ezt a tesztet. Csak akkor lehet őket nevezni az MSI Gaming sorozat valódi játékos alaplapjainak.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z170

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 600 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, Állapotjelző, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC1150
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA392u9b
Termékszám:  Z170A GAMING M7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10