Oldal frissítése

MSI Z170A-G45 GAMING

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z170A-G45 GAMING

Együtt az első feldolgozók 6. generációs Intel bemutatta Skylake teljesen új lapkakészlet Z170. És pontosan ez az agy alaplap Z170A-G45 Gaming A tekintélyes gyártó MSI.Jellemzői és használt alkatrészek, hogy illeszkedjen a tökéletes választás építeni teljesítményű számítógépek, amelyek felhasználhatók játszani a legújabb játékokat, és dolgozni igényes multimédiás alkalmazások. 

Hozza ki a legtöbbet a PC

MSI Gaming Z170A-G45 van ellátva LGA 1151 a legújabb 14nm processzorok Skylake , miközben ott is az elektromágneses zaj híresen megvédte a négy csatlakozóval memóriamodulok DDR4. Azon a szinten alapvető frekvencia 2400 MHz maximális terhelésnél azonban jön a szélén 3600 MHz.

Overclocking általában nagyon egyszerű. Segít mind átgondolt tervezés során a PCB, és ízléssel kovácsolt Click BIOS 5, és a dedikált óra segédprogramok és meghajtók. Mivel a számított extrém terhelés az egész rendszer, szintén minden potenciálisan termikusan terhelt elemek hűteni hatékony passzív hűtőborda. Ez a tábla lehetővé teszi, hogy egyszerűen megy a szélei tuningolás, ugyanakkor úgy gondolja, zökkenőmentes visszaállítani az eredeti beállításokat, ha megszerzi neki.

A hullámok a sugárzási teljesítmény

Két PCI Express 3.0 bővítőhely dugulás a legújabb grafikus kártya, de még SLI és CrossFireX módban. Élvezze a legjobb a kedvenc játék az utolsó pixel. Feldolgozás egyedül slot Továbbá, mivel a merev váz és növelte a forrasztott kötések rendkívül tartós. Nem kell aggódnia, hogy amikor át a PC a LAN-party kár kezeli még a legkeményebb grafikus kártyákat.
Csatlakoztatásához a legújabb generációs SSD szolgál nagy ajándék portok SATA Express, hanem az utóbbi időben keresett interfészek M.2. Ha kell egy nagyobb adatsebesség, akkor a technológia MSI RAM-lemezen. Ettől eltekintve része a memória és létrehoz egy virtuális lemezt, amely eléri a 25-szer gyorsabb, mint az SSD. Sem külső meghajtók nem messze, jelenlétének köszönhetően az USB 3.1, a második generáció, amely büszkélkedhet akár 20x gyorsulást, mint az előző változat.
Az integrált hangkártya, amely prémium technológiát NAHIMIC mindig van egy tökéletes áttekintést, hogy mi történik a játékban, vagy nagyszerű zenei előadás.

Ideális játszik a hálózati

Ahhoz, hogy a játékélményt lehető legsimább, az MSI Z170A felszerelt G45 Gaming Network Card Killer LAN. Ezzel lesz egy játék alkalmazás, mindig inkább a használatát a hálózati kommunikáció, amely minimálisra csökkenti a várakozási időt. Alkalmazása révén Gaming LAN Manager, de személyre szabhatja rangsorolása, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Ennek az az előnye a hálózati kártya is túlfeszültség elleni védelem, amely megvédi a számítógépet a sokk vihar.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z170

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 600 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, Állapotjelző, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC1150
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA392u2
Termékszám:  Z170A-G45 GAMING
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05