Oldal frissítése

MSI X99A XPOWER AC

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI X99A XPOWER AC

A végső alaplap MSI X99A XPOWER AC E-ATX formátumú LGA 2011-3 és támogatja a legújabb Intel Core i7 Extreme. Az alapot a chipset Intel X99, hangolt maximális megbízhatóság még nagy teljesítmény túlhúzásnál. Csúcstechnológia használt támogatás rendkívül gyors DDR4 memória frekvenciákat akár 3333 MHz-es és a képesség, hogy csatlakozni akár négy grafikus kártya PCI-Express x16 az NVIDIA SLI vagy AMD CrossFireX teszi ezt az albumot az egyik legerősebb alapjait feltuningolt készletei a piacon.

Gazdag kapcsolati Gear

Továbbfejlesztett funkciók közé csatlakozó SATA 3 csatlakozókkal meghajtók támogatása RAID tömbök. Is tartalmaz, SATA Express és M.2 port. A hátlapon van összesen nyolc gyors USB 3.0 port és egy pár a legújabb USB 3.1 port átviteli akár 10 GB / s, ami 20-szer nagyobb, mint a régebbi USB 2.0, amely meg fogja találni a két. Egy másik USB port is csatlakoztatható egy belső felület közvetlenül a fedélzeten. Csatlakozni az internethez vagy a helyi hálózathoz szolgál majd csak két Gigabit LAN csatlakozó. Ha szeretne egy vezeték nélküli kapcsolatot, akkor beépített WiFi. Van Bluetooth, amely lehetővé teszi a számítógép párosítása must szerencsejáték fülhallgatók, vezeték nélküli billentyűzet és egér készlet és más vezeték nélküli eszközök. Egyedülálló hangélmény hogy 8 csatornás Sound Blaster.

Gaming teljesítmény korlátozás nélkül

Az alaplap MSI X99A XPOWER AC egyértelmű bajnok overclocking. A lemezeket a soraiban az MSI Overclocking figyelemmel a legmagasabb szintű, kezdve a csúcsminőségű alkatrészekkel Military Class 4 és befejezve 24 órás stressz teszt nagy přetaktovaným processzor. Hosszú élettartam, még extrém teljesítményt biztosít egy teljesen más módon áramkör tervezése a táblára, ahol elválasztják az áramkörök áramkörök jelátvitelt. Speciális áramkörök keletkeztet gombok, amely lehet finom lépéseket, hogy módosítsa overclocking az egész rendszert. Én majd jöhet grafikus UEFI BIOS teljes mértékben támogatja az egér ellenőrzés.

Cool minden helyzetben

A tervezési fejlesztők elfelejti vagy hűtés fontos komponensek még útján víz hűtési rendszer, amelyre a lemez készen áll. Speciális panel OC hátlap lehetővé teszi szerelhető speciális torony LN2 extrém hűtés lehetőségek, mint. folyékony nitrogénben. Merev rögzítő rendszer DELID DIE GUARD könnyebben szerelhető CPU, míg azokból présel minden MHz, ami megy fel, ha az alacsony üzemi hőmérsékletet.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 2011-3
Lapkakészlet Intel X99

Formátum & funkciók

Alaplap formátum eATX (Extended ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 8 ×
Csatlakozás mód Quad-channel
Max. frekvencia (OC) 3 333 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, MOSFET hűtő
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, Wifi kártya
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 10×
Serial ATA III 10×
Kód:  AA392y9
Termékszám:  X99A XPOWER AC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15