Oldal frissítése

MSI X99A WORKSTATION

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI X99A WORKSTATION

Az MSI X99A Workstation alaplap használata a nagy teljesítményű munkaállomások építésénél javallott. Az alaplap úgy van megtervezve és optimalizálva, hogy NVIDIA Quadro grafikus kártyákat telepíthessen rá SLI üzemmódban, vagyis eleve az építészet, a design, a gyógyszeripar vagy a video ipar számára - egyszóval, oda, ahol szükség az extrém grafikai teljesítményre, az összetett 3D jelenetek megjelenítéséhez.

A gyors adatátvitelért a 32 Gb/s sebességű M.2  interfész és az U.2 csatlakozó felel, hogy a leggyorsabb SSD vagy SATA Express lemezeket is csatlakoztatni tudja. A munkaállomást nem fogja fékezni sem a CPU, sem a memória. Az alaplap Intel Core i7 Extreme Edition processzor telepítését feltételezi az LGA 2011-3 foglalatba és gyors DDR4 ECC/non-ECC memória modulokat szerelhet 4 csatornás kiépítésben, akár 128 GB kapacitásban, 3333 MHz-es órajel mellett.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy teljesítményű munkaállomások számára 
  • NVIDIA Quadro SLI módban történő használatára
  • Támogatja a nagy teljesítményű Intel Core i7 Extreme Edition processzorokat
  • Akár 32 Gb/s átviteli sebesség az M.2. és U.2 interfészek segítségével
  • Minden felhasznált összetevő Military Class 5 tanúsítványú
  • Számtalan SATA III csatlakozó RAID támogatással
  • Kétoldalas USB-C és USB 3.1 Gen2 csatlakozó
  • WHQL tanúsítvány, Windows 10 Ready
  • Professzionális Intel hálózati megoldás az Intel LAN Teaming funkcióval

Military Class 5 és gazdag csatlakozó kínálat

Az MSI X99A Workstation alaplapon használt összes összetevő Military Class 5 minősítés alá esik, amely biztosítja az egész munkaállomás teljes stabilitását és a maximális teljesítményt  még hosszan tartó extrém terhelés esetén is. A gazdag felszereltségből nem hiányzik 10 SATA III csatlakozó sem, amelyekkel a merevlemezek akár RAID tömbbe is csoportosíthatók, és a leggyorsabb USB 3.1 Gen2 csatlakozók sebessége akár 10 Gb/s is lehet. Az egyik csatlakozó szabványos USB-A, típus a második már az új, kétoldalas USB-C. Ezen kívül kínál még összesen 8 USB 3.1 Gen1 portot, négyet a hátlapon, és négyet belső, alaplapi csatlakozón keresztül, ugyanez érvényes az USB 2.0 portokra is.

WHQL minősítés, felkészülve a Windows 10-re

Az MSI globális vezető szerepet tölt be termékei számára a Windows 10 WHQL minősítés megszerzésében. Csak így lehetsz 100%-ban biztos abban, hogy minden zökkenőmentesen megy végbe, és hogy biztosított a teljes kompatibilitás a Microsoft 8, 8.1, és a legújabb Windows 10 rendszerrel is. Mindet gondosan teszteltek.

Dual LAN az Inteltől, Teaming támogatással

Az alaplap fel van szerelve két gigabites Intel hálózati kártyával (i218 és I210-LM-AT) amelyek támogatják az Intel LAN Teaming technológiát. Ez egy teljesen professzionális hálózati megoldás, így elérheted a legnagyobb stabilitást, a kiváló teljesítményt és a hibák elleni védelmet a hálózati kommunikációban.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 2011-3
Lapkakészlet Intel X99

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 8 ×
Csatlakozás mód Quad-channel
Max. frekvencia (OC) 3 333 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC1150
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III 10×
Kód:  AA392y9b
Termékszám:  X99A WORKSTATION
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20