Oldal frissítése

MSI X99A TOMAHAWK

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI X99A TOMAHAWK

Ezt az ATX formátumú alaplapot rendkívül erős igénybevételre, játékra használt gépekbe tervezték, socket LGA2011-3 támogatással rendelkezik az új Intel Core i7 Extreme Edition processzorokhoz. Az MSI X99A TOMAHAWK a játékosokat célozza meg, aki egy kompromisszummentes teljesítményű játékgépre vágynak. Az alaplapon nyolc DDR4 memória slot található, amelyek maximális kapacitása 128 GB 3333 MHz működési frekvencia mellett. Három PCIe 3.0 x 16 foglalat lehetővé teszi akár három nagy teljesítményű grafikus kártya használatát 3-utas NVIDIA SLI és AMD 3-Way CrossFire módban, így biztosíthatod a sima kirajzolását a még a legigényesebb játékjeleneteknek is.

Legfontosabb jellemzői

  • Az alaplap a testben és lélekben is játékosoknak készült
  • Minőségi Military Class 5 alkatrészek a maximális stabilitásért még a tuningolás esetén is
  • Támogatja az Intel Core i7 Extreme Edition processzorokat a kompromisszumok nélküli teljesítményért
  • Három grafikus kártya telepíthető
  • Akár 8 DDR4 memória bővítőhely
  • M.2. és U.2 turbo interface a leggyorsabb SSD lemezeknek
  • Új USB 3.1 port, beleértve a duplex Gen2 USB-C csatlakozót is
  • Az Intel technológiák kihozzák az alaplapból a maximumot

Hi-End felszereltség, amely lenyűgözi

Az alaplap  M.2 Turbo csatlakozóval van felszerelve, aminek a sebessége elérheti a 32 Gb/s értket is, így alkalmas a leggyorsabb SSD lemezek bekötésére. A SATA III csatlakozókkal akár 10 merevlemezt is beszerelhetsz, beleértve a RAID kötegek létrehozásának lehetőségét is. Van nyolc USB 3.1 Gen1 port és két USB 3.1 Gen2 csatlakozó, beleértve az USB-C csatlakozót is. A különbség az első és a második generációs USB 3.1 között az adatátviteli sebességben van - a második generáció akár 6 Gb/s sebességet is elérhet, míg az első sebessége 3 Gb/s. Nem hiányoznak a klasszikus USB 2.0 portok sem, ezekből 8 darab hozzáférhető az alaplapon a különböző perifériák részére. A két gigabites hálózati kártya elegendő hálózati teljesítményt biztosít, úgyhogy a játékoknál alacsonyabb késleltetésű módban működnek, a magasabb teljesítmény és a jobb stabilitás érdekében.

Hozd ki az alaplapból a maximumot

Intel Turbo Boost Max Technology 3.0 

A gyártási technológiából adódóan az egyes processzor magok között a kis teljesítmény különbség van. Ez a funkció képes azonosítani a legerősebb processzort, így javítja a teljesítményt akár 15% -kal. A technológia támogat minden Intel Core i7 Extreme Edition processzort és az Intel Core i7-69xx / 68xx processzorcsaládot.

Intel Extreme Memory Profile (XMP)

Ez a technológia lehetővé teszi a DDR4 memória és a processzor egyszerű és biztonságos túlhajtását. A BIOS-ból vagy az az operációs rendszerben futó alkalmazásokon keresztül választhatsz több előre beállított OC profil közül, így a tuningolás tényleg csak egy pillanatig fog tartani.

Intel Smart Response Technology

Ez a technológia alapja az SSD és a HDD közötti együttműködésnek. A leggyakrabban használt alkalmazások adatait az SSD-n tárolja, miközben a terjedelmes adatok megmaradnak a merevlemezen. Ennek eredményeként jelentős gyorsulását érhetsz el, az alkalmazások és a játékok elindulása közben.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 2011-3
Lapkakészlet Intel X99

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 8 ×
Csatlakozás mód Quad-channel
Max. frekvencia (OC) 3 333 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC1150
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III 10×
Kód:  AA392y9c
Termékszám:  X99A TOMAHAWK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20