Oldal frissítése

MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON

Ha a valódi maximumot szeretnéd kihozni gépedből, akkor erre ott van a MSI X99A  GODLIKE GAMING elnevezésű alaplapja, ez az alaplap minden tekintetben a maximumot nyújtja. A különleges CARBON kiadás a tuningolás szerelmeseinek kedvez, a fekete szénszálas kivitel vonzza a tekinteteket az átlátszó oldallapon keresztül. Az exkluzív kiadás egy javított 12 fázisú Turbo aljzatot is kapott, és több tűt, mint a szabványos 2011-3 foglalat. Vagyis az alaplap nem köt kompromisszumokat, és bármivel is párosítod, mindig teljes sebességgel működik és az extrém túlhajtás sem jelent számára gondot.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű Intel X99 Express lapkakészlet
  • i7 processzorok támogatása extrém körülmények között
  • CARBON Edition: exkluzív megjelenés és szénszálas motívum
  • Továbbfejlesztett Turbo 2011-3 aljzat a jobb pörgetés és stabilitás érdekében
  • Nyolc DDR4 slot akár 3400 MHz-ig
  • M.2 port akár 32 Gb/s átviteli sebességgel
  • Killer hálózati kártya és Killer DoubleShot-X3 Pro a legjobb online élményért
  • Nyolc második generációs USB 3.1 port MSI Super Chargerrel a gyors adatátvitelhez
  • Mystic Light háttérvilágítás a hangulatodnak megfelelően széles színskálával és különböző effektekkel
  • Audio Boost 3 Pro a kristálytiszta hangzásért
  • OC GENIE 4 az automatikus túlpörgetéshez és Easy Button 3 a gyors felhasználói túlpörgetéshez

A legjobb gaming alaplap

Jelenleg a játékgépek igen keresettek, ha valaki a legjobbat akarja, akkor csúcsminőségű alkatrészeket választ. Az Intel X99 Express lapkakészlet pontosan ezt nyújta. A megszállott játékosok már most is ezt tartják a legjobb gaming platrformnak, az MSI ezzel próbálja meg elérni az abszolút maximumot. Az i7 Extreme Edition processzor támogatása mellett nyolc, akár 3400 MHz-es DDR 4 memória slot áll rendelkezésre,  teljes kapacitása elérheti a hihetetlen 128 GB-ot.

Az alaplap öt PCI-Express x16 foglalatot kapott NVIDIA SLI és AMD CrossFire támogatással az úgynevezett négyutas megoldással, azaz akár négy videokártyát csatlakoztathatsz és a géped még erősebb lesz. Nem kell aggódnod amiatt, hogy esetleg tönkretennéd valamelyik slotot, az MSI Steel Armor nemcsak a slot sérülései ellen véd, hanem a nem kívánatos elektromágneses interferenciát is megakadályozza és a túlhajtásnál jobb eredményt érhetsz el, megszűnik a kellemetlen remegő kép.

Az adattároláshoz tíz SATA III port áll rendelkezésre, ezek közül kettő SATA Express. A modern felületetken kívül az MSI Turbo M.2 felületet is ad, ez a hagyományos SATA felületnél akár ötször is gyorsabb lehet, elérheti akár a 32 Gb/s-ot.

Online játék akadozás nélkül

Az MSI alaplapok jó minőségű hálózati kártyáikról ismertek és persze az MSI X99A GODLIKE GAMING sem kivétel. A Killer E2400 az online játék során maximális teljesítményt nyújt és a streaming zavartalan.
A Killer Doubleshot-X3 Pro funkció lehetővé teszi az Ethernet portok és a WiFi adapter együttműködését és a beépített hálózatmenedzsment alkalmazás dönti el, melyik alkalmazás kapjon prioritást a hálózaton. Ha szenvedélyes játékos vagy, akkor a MOBA vagy az FPS játékok sem jelentenek gondot. Az Intelligens Killer rendszer biztosítja azt, hogy a játék mindig az igényeidnek megfelelően optimalizált legyen és a késleltetés is minimális lesz. A rendszer maximális elméleti sebessége szédítő 2,867 Gb/s, amelyet eddig nagyon nehéz volt elérni.

Kristálytiszta hangzás

Nem csak a játék megy majd jól, de hangzása is tökéletes lesz a csúcsmodern Audio Boost 3 Prónak köszönhetően, amely a hangkártya kiváló minőségű alkatrészeit kombinálja a Nahimic Sound Technology által fejlesztett minőségi szoftverrel. Élvezd a kristálytiszta HD hangzást akár 8 csatornán vagy magas impedancIájú fejhallgatón keresztül.
Az USB Audio Power az USB porton át biztosítja az eszközök stabil tápellátását. Az MSI USB Audio Power gondoskodik arról, hogy a stabil 5V feszültség mindig meglegyen, így élvezhesd a tökéletes hangot interferencia vagy feszültséghiány nélkül.

Különleges opciók a túlpörgetéshez

Mivel az MSI az egyik legjobb, ezért a túlpörgetéssel is foglalkozott és megalkotta a harmadik generációs Easy Button gombot. A megfelelő gomb megnyomásával könnyedén beállíthatod a kívánt túlpörgetési rátát, majd a funkciógombokat is összehangolhatod. A gombok világítást kaptak, ezért kezelésük nem gond még egy LAN parti tompa fényében vagy rossz fényviszonyok között sem. Ez még nem minden, egy különleges LED kijelzőn gyorsan ellenőrizheted a túlpörgetés állapotát és azonnal láthatod a fontos diagnosztikai adatokat, köztük a processzor aktuális hőmérsékletét.

A V-Check pontokon egy időben akár három multiméterrel is vezérelheted a túlpörgetést. Ha valami gond lenne, akkor az alaplap hátulján elhelyezett gombbal törölheted a CMOS memóriát, és így nem kell minden alkalommal felnyitnod a házat. Ezzel időt és bosszúságot spórolsz meg. Az OC GENIE 4 automata túlpörgetést tesz lehetővé, könnyedén növelheted akár 20%-kal a CPU és a memória teljesítményét.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 2011-3
Lapkakészlet Intel X99 Express

Formátum & funkciók

Alaplap formátum eATX (Extended ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 8 ×
Csatlakozás mód Quad-channel
Max. frekvencia (OC) 3 400 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, Állapotjelző, MOSFET hűtő, AMD Dual Graphics
Hangkártya típusa Realtek ALC1150
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, Wifi kártya
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header
PCI Express x16
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III 10×
Kód:  AA392x2c
Termékszám:  X99A GODLIKE GAMING CARBON
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20