Oldal frissítése

MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

Ez a csúcsmodell a tekintélyes MSI gyártótól a legigényesebb felhasználók számára ajánlott. A képességeivel ideális választás az extrémül nagy teljesítményű játék PC-khez, használható a legújabb játékokat játszására, vagy az igényes multimédiás tartalmakkal való munkához. Az ATX formátumú alaplap X370 lapkakészlettel, AM4 foglalattal a legújabb 14nm-es AMD Ryzen processzorral van ellátva, miközben nem hiányozhat négy csatlakozó sem a DDR4 memóriamodulokhoz. Ezek 3200 MHz-es  alapfrekvencián dolgoznak.

Legfontosabb jellemzők

  • Csúcsminőségű alaplapi X370 lapkakészlet
  • A legújabb AMD Ryzen processzorokhoz tervezték
  • Minőségi Military Class 5 komponensek
  • Kényelmes tuningolás gombok segítségével
  • Gyors Intel hálózati kártya online játékkalandokhoz
  • Lehetőség a legújabb videokártyák csatlakoztatásához CrossFireX vagy SLI módban
  • Beállítható Mystic Light RGB háttérvilágítás
  • Csúcsminőségű hangkártya Audio Boost technológiával
  • Hatásos dizájnú kialakítás

Felszerelés kompromisszumok nélkül

A tuningolás ezzel az alaplappal példátlanul egyszerű. Segít ebben a PCB átgondolt megtervezése, valamint a méltán értékelt Click BIOS 5, dedikált tuningoló eszközök és gombok, beleértve az azonnali teljesítményszabályozó potenciométert. Jelentős fontosságú a minőségi passzív hűtőrendszer is, amely készen áll a vízhűtés csatlakoztatására. Ez az alaplap lehetővé teszi, hogy a tuningolás határait feszegesse, ami mellett gondol az eredeti beállítások visszaállítására is, ha ettől eltérne.

Tuningolásra született

Ez az alaplap épít az MSI tuningolási alaplapjai  gazdag történelmére, és a tuningolásra tervezett PCB-nek és a  kiváló minőségű Military Class alkatrészeknek köszönhetően rekordot dönthet tuningolás tekintetében.  Az ütem modern generátora lehetővé teszi a frekvenciaváltozást több tizednyi Hz-cel, ami növeli a stabilitást extrém helyzetekben. Az OC Dashboardnak hála akkor is könnyen irányítható fél kézzel, ha pl. a másik kezével folyékony nitrogént önt. Egy sor Easy Button 3 gombbal könnyen növelheti a frekvenciát, a feszültséget, vagy kicserélheti a sokszorozót. Természetes összetevő az értesítési kijelző és gombok a BIOS törlésére vagy bekapcsolására. Bónuszként kimeneteket is találhatunk az egyes alkatrészek feszültségének mérésére.

Extrém teljesítmény

Két PCI Express 3.0 foglalatba beeilleszthetők a legújabb videokártyák CrossFireX vagy SLI módban. Ily módon kiélvezheti a kedvenc játékait az utolsó pixelig. Az egyes foglalatok kidolgozása ráaadásul a kemény acélváznak és a megnövelt mennyiségű forrasztott kötésnek köszönhetően rendkívül tartós. Nem kell aggódnia, hogy amikor a PC-ét LAN partira viszi, megsérülhet, és még a legnehezebb videokártyák esetében sem. A legújabb generációs SSD csatlakoztatására remek szolgálatot tesz a SATA Express típusú foglalat és az utóbbi időben keresett M.2 interfész is. A külső meghajtók sem maradhatnak le, ami a második generációs USB 3.1 jelenlétének köszönhető, amely akár 20-szor nagyobb sebességgel büszkélkedhet, mint az előző változat. Az elsőrangú NAHIMIC 2 technológiájú integrált hangkártya segítségével mindig tökéletesen tisztában lesz a játék történéseivel, vagy éppen nagyszerű zenei előadást hallgathat.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD X370

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 200 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, Állapotjelző, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA685d1
Termékszám:  X370 XPOWER GAMING TITANIUM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05