Oldal frissítése

MSI X299 XPOWER GAMING AC

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI X299 XPOWER GAMING AC

MSI X299 GAMING AC High-end alaplap ATX az LGA 2066 aljzathoz a legújabb Intel Core X sorozatú processzorok támogatásával. Az Intel X299 lapkakészlet alapján, a maximális megbízhatóság érdekében még a magas overclocking teljesítmény mellett is. Az összetevőknek és a speciális játékeszközöknek köszönhetően ideális az erős játékgép alapja, a legújabb játékok lejátszása és a multimédia használatával. Több grafikus kártyát támogat az NVIDIA SLI vagy az AMD CrossFire módban, nagy teljesítményű grafikus teljesítményt nyújtva.

Az MSI X299 GAMING AC kártya legfontosabb jellemzői

  • A legújabb Core i9 Skylake-X processzorok támogatása
  • Lehetőség több grafikus kártya csatlakoztatására SLI és CrossFire üzemmódban
  • Támogatja az Intel Optane SSD memóriát
  • M.2 csatlakozók 32 GB / s bitsebességgel
  • Megerősített PCI-rések
  • WiFi 802.11 a / b / g / n / ac
  • Sound Boost 4 hangrendszer erősítővel
  • Konfigurálható RGB Mystic Light háttérvilágítás
  • 3D Print Support - A megjelenés testreszabása
  • 12 + 1 + 1 fázisú digitális tápegység DrMOS-val

Kiváló Intel X299 lapkakészlet

Az MSI X299 Gaming AC kártya a Skyake-X és a Kaby Lake-X processzorokhoz készült legfrissebb Intel X299 lapkakészletre épül. Közülük a rendkívül nagy teljesítményű Intel Core i9-7900X processzor , tíz maggal, és hihetetlen 18 magos chipekkel számolva. A DDR4 RAM modulokhoz összesen 8 Quad-csatorna van, maximális frekvenciája 4500 MHz-es overclocking.

MSI Gaming tanúsítvány a játék telepítéséhez

Minden fórumot 24 órás tesztelés alatt tesztelnek , amely során mind online, mind offline játékokat játszanak le. A tesztek végén a fejlesztők biztosak abban, hogy a hálózati konfiguráció, a közönségfogadás és az általános teljesítmény tökéletesen hangolódik, és élvezheti a legjobb játékélményt. A tanúsítvány csak az alaplapokat kapja meg, amelyek sikeresen teljesítik ezt a tesztet. Csak akkor lehet őket nevezni az MSI Gaming sorozat megfelelő játéktábláinak.

Csatlakoztasson több grafikus kártyát az SLI-hez vagy a CrossFire-hez

Csatlakoztassa a legmodernebb grafikus kártyákat a PCI Express 3.0 bővítőhelyeihez az NVIDIA SLI vagy az AMD CrossFireX üzemmódban. Tehát élvezze kedvenc játékait az utolsó pixelben. Emellett a szilárd keret és a keményforrasztott kötések számának köszönhetően a rés rendkívül robusztus . Nem kell aggódnia, hogy elveszíti a legkeményebb grafikus kártyák fogantyúit is, amikor PC-jét LAN-félre továbbítja.

A szilárdtestalapú meghajtók legújabb generációjának csatlakoztatásához a SATA III portok, valamint a nemrégiben kért interfészek nagymértéApproxen szolgálnak majd .2, 32 Gbps átviteli sebességgel. Még a külső meghajtók sem maradnak mögött, köszönhetően a második generációs USB 3.1 jelenlétének, akár 20-szor gyorsabban, mint az előző verzió, beleértve a modern USB Type C portot is.

Alaplap kiváló minőségű hanggal

Készülj fel egy igazi zenei élményre. Az MSI Audio Boost 4 a tökéletes hangminőséget nyújtja, így kristálytiszta hangzást és zenét hallhat a játékoApproxan. Arany audió csatlakozók és audio áramkörök teljesen szigeteltek és elnyomják a zavaró jeleket. A beépített fejhallgató-erősítő ezután kihúzza a számítógépet.

Kód:  AA690e5
Termékszám:  X299 XPOWER GAMING AC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15