Oldal frissítése

MSI X299 XPOWER GAMING AC

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI X299 XPOWER GAMING AC

Csúcskategóriás MSI X299 GAMING AC alaplap LGS 2066 foglalattal, és a legújabb Intel Core X Series processzorokkal. Az Intel X299 lapkakészletre támaszkodó alaplap még magas órajel mellett is maximálisan megbízható teljesítményt biztosít. Az alkatrészeknek és a speciális gaming funkcióknak köszönhetően a termék ideális megoldást jelent a nagyteljesítményű, játékhoz tervezett számítógépek számára a legújabb játékok futtatásához, és a multimédiával történő munkavégzéshez. A számos NVIDIA SLI vagy AMD CrossFire üzemmódban lévő videokártya támogatásával hihetetlen grafikai teljesítményt garantál.

Az MSI X299 GAMING AC alaplap legfontosabb jellemzői

  • A legújabb Core i9 Skylake-X processzorok támogatása
  • Lehetőség több grafikus kártya csatlakoztatására SLI és CrossFire üzemmódban
  • Támogatja az Intel Optane SSD memóriát
  • M.2 csatlakozók 32 GB / s bitsebességgel
  • Megerősített PCI-slotok
  • WiFi 802.11 a / b / g / n / ac
  • Sound Boost 4 hangrendszer erősítővel
  • Konfigurálható RGB Mystic Light háttérvilágítás
  • 3D Print Support - testre szabható megjelenítés
  • 12 + 1 + 1 fázisú digitális tápegység DrMOS-val

Csúcskategóriás Intel X299 lapkakészlet

Az MSI X299 Gaming AC alaplap a legújabb Intel X299 lapkakészlettel rendelkezik, illetve a Skylake-X és Kaby Lake-X processzorok számára lett kifejlesztve. Az alaplapban az extrém teljesítményt nyújtó, tízmagos Intel Core i9-7900X CPU dübörög. A DDR4 RAM modulok számára 4 500 MHz maximális frekvenciát garantáló overlocking és 8 Quad Channel áll rendelkezésre.

MSI Gaming tanúsítvány a játék telepítéséhez

Minden alaplapot 24 órás tesztelésnek vetnek alá, amelynek során mind az online, mind az offline játékok kipróbálásra kerülnek. A tesz végén az alaplap fejlesztői megbizonyosodnak arról, hogy a hálózati konfiguráció és az átfogó teljesítmény is tökéletes, így a legjobb játékélményt nyújthatják a felhasználók számára. A tanúsítványt csak azok az alaplapok kapják meg, amelyek sikeresen mennek át ezen a teszten. Csak ezeket a modelleket lehet igazi, MSI Gaming Series játékhoz tervezett alaplapoknak nevezni.

Csatlakoztass több videokártyát az SLI vagy CrossFire üzemmódban

Csatlakoztass csúcskategóriás videokártyát a PCI Express 3.0 slota NVIDIA SLI, vagy AMD CrossFireX üzemmódban, így az utolsó pixelig élvezheted a kedvenc játékodat! A stabil keretnek és az egyre növekvő számú keményforrasztott kötéseknek köszönhetően a foglalatok extrém robosztusak lettek. Így nem kell aggódnod, hogy elhagyod a karokat, miközben épp egy LAN partira cipeled a számítógépedet!

A legújabb SSD-k csatlakoztatásához SATA III portok, és a 32 Gb / s átviteli sebességet biztosító, népszerű M.2 interfész áll rendelkezésre. A külső meghajtók a második generációs USB 3.1 porton keresztül csatlakoztathatóak, amelyek akár 20-szor nagyobb sebességgel büszkélkedhetnek, mint a korábbi verzió, beleértve az USB-C portot is.

Alaplap kiváló minőségű hanggal

Készülj fel az igazi hangélményre! Az MSI Audio Boost 4 egyedülálló, minőségi hangzást biztosít, így a játékok során is kristálytiszta hangokra és dallamokra számíthatsz. Az aranyozott audiocsatlakozók és audio-áramkörök teljes mértékben hangszigeteltek, és elnyomják a zavaró jeleket. A beépített fejhallgató-erősítő kihozza a gépedből a maximumot!

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 2066
Lapkakészlet Intel X299

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 8 ×
Csatlakozás mód Quad-channel
Max. frekvencia (OC) 4 133 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, Wifi kártya
Belső M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, U.2 port, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III 10×
Kód:  AA393b5
Termékszám:  X299 XPOWER GAMING AC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05