Oldal frissítése

MSI X299 GAMING M7 ACK

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI X299 GAMING M7 ACK

Az MSI X299 GAMING ATX M7 ACK alaplap LGA 2066 processzorral van felszerelve, amely támogatja a legújabb Intel Core X sorozatot. Tökéletesen megbízható és támogatja az overclockingot. Az összetevőknek és a speciális játékfunkcióknak köszönhetően ideális alapja az erősebb játék számítógépeknek, még a legújabb játékokhoz is, azonban akár multimédiás eszközökkel is dolgozhatsz rajta. Több fajta kártyát is támogat, legyen szó Nvidia SLI-ről, vagy AMD CrossFire-ről - hogy a grafika a lehető legjobb lehessen. 

Főbb jellemzők

  • Csúcsteljesítményű Intel X299 lapkakészlet 
  • Támogatja a legújabb processzorokat is, mint a Core i9 Skylake-X
  • Minőségi alkatrészek
  • Több fajta videókártya használata SLI módban
  • Játék jellemzők: GAME BOOST, játék HOTKEY, X-BOOST, XSplit GAMECASTER
  • Intel SSD memória támogatása kérésre 
  • NIC Killer DoubleShot PRO GLAN és WiFi 802.11ac
  • M.2 csatlakozók, átviteli sebességét akár 32 Gb / s
  • Burkolt PCI bővítőhely
  • Hangerosíto hangrendszer - 4 db hangerősítő
  • Konfigurálható misztikus fényű RGB háttérvilágítás 

Csúcskategóriás lapkakészlet Intel X299

MSI X299 GAMING ACK M7 a legújabb Intel lapkakészletre, az X299-ra épül, amelynek célja a Skylake-X és X-Kaby Lake működtetése. Ezek közé tartozik a rendkívül erős CPU Intel Core i9-7900X, egy hihetetlen 18 magos chippel. A DDR4 RAM modulok összesen 8 Quad csatornán tárolnak. Maximális frekvencia 2666 MHZ, vagy 4266 MHz overcloking. 

MSI Gaming játék telepítési standard

Több mint 24 óráig tesztelték online és offline játékokkal is. A vizsgálat végén a fejlesztők rra jutottak, hogy a hálózati beállításokkal a hang és a teljesítmény már a tökéletességig van hangolva, így a legjobb játékélményt is élvezni lehet. Ilyen tanúsítványt csak az az alaplap kap, amely sikeresen teljesítette a tesztet. Kevés az ilyen szerencsés. 

Több videókártyának bevonási lehetősége -  SLI vagy CrossFire

A PCI Express 3.0-hoz csatlakoztathatók a legújabb grafikus kártyák, például az Nvidia SLI, vagy az AMD CrossFire X. Élvezd kedvenc játékod utolsó pixeljeit is. A merev váznak és a forrasztott kötéseknek köszönhetően rendkívül tartós. Emiatt a LAN partikon sem lesz baja  a videókártyának.

A csatlakozáshoz a legújabb SSD nem csak SATA III porttal, hanem M.2 interfésszel is szolgál, aminek átviteli sebessége akár 32 GB/s. A külső meghajtóknak sem kell messze menni a második generációs USB 3.1-nek köszönhetően, ami az előzőhöz képest akár 20x-os gyorsasággal is büszkélkedhet.  

Optimalizált hálózati forgalom és minőségi hangzás

A Killer NIC E2500 DoubleShot PRO-n jön létre az online szerencsejáték, ezért a legjobb teljesítményt nyújtja a magas átmenő teljesítménynek köszönhetően. Optimalizálva van a mester szintű online szerencsejátékra. A fejlett technológiának köszönhetően csökkenti a CPU-t, hogy a teljesítményt növelje a játék számára, és így élvezhesd az FPS-t.
Készülj fel egy igazi zenei élményre. MSI Audio Boost 4 a legjobb minőségű hangot biztosítja, így a hangzás kristálytiszta lesz zenehallgatáskor és játék közben is. Az aranyozott jackcsatlakozó és az audio áramkörök teljesen szigeteltek és elnyomják a zavaró jeleket. A fejhallgatóban beépített erősítő található, így a számítógépen a hang lehetőleg ne legyen maximumra állítva. 

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 2066
Lapkakészlet Intel X299

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 8 ×
Csatlakozás mód Quad-channel
Max. frekvencia (OC) 4 266 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, Állapotjelző, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya
Belső Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA393b4
Termékszám:  X299 GAMING M7 ACK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15