Oldal frissítése

MSI Trident X 9SD-015EU

MSI Trident X 9SD-015EU

Az MSI Trident X 9SD egy kompakt asztali gamer gép, amely a legmodernebb grafikát és az Intel 9. generációs processzor által biztosított, kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújtja. Mindezt egy elegáns, egyedi kialakítású, kis gépházba rejtve. Az MSI Trident X 9SD még a legigényesebb játékosoknak is megfelel, akik a legmagasabb szintű játékmenetet igénylik.    

Az MSI Trident X 9SD gamer PC legfontosabb jellemzői

  • MSI Trident X 9SD Gamer PC a kiváló teljesítményért
  • A legújabb GeForce RTX grafikus kártya NVIDIA Turing-gel
  • Kompromisszumok nélküli Intel i7 processzor
  • Kompakt gépház kialakítás, mindössze 10 liter térfogattal
  • Kényelmesen hordozható, biztonságos belső alkatrész-védelem
  • Könnyű hozzáférés a hardverhez, egyszerű hardvercsere és bővítés
  • Testreszabható stílus igényeid szerint
  • Tökéletesen hangolt hűtőrendszer az órákon át tartó játékhoz
  • Virtuális 7.1 Nahimic 3 surround hangzás   

MSI Trident X 9SD - úttörő grafikus kártya

Az MSI Trident X 9 a legújabb RTX 20 grafikus kártyával van felszerelve, amely akár 40% -kal jobb teljesítményt nyújt, mint a GTX 10-es sorozat, emellett az MSI RTX 20 Series továbbfejlesztett kettős ventilátoros hűtési teljesítményt és kettős golyóscsapágyakat is kapott. A Trident X 9-ben használt GeForce RTX 2070 Armor GPU új generációs GDDR6 memóriát, DirectX 12 támogatást és több más funkciót kínál. Az NVIDIA Turing Ray Tracing segítségével optimális megoldást jelent a fények, tükröződések és árnyékok reális megjelenítésére az MSI Trident X 9-ben, és olyan grafikus szintet kínál, amely messze meghaladja azt, amit a hagyományos renderelési technikákkal lehet elérni.

Kis méretű, kompakt Trident X 9 asztali gép, nagy teljesítménnyel

Az MSI Trident X 9SD a világ legkisebb asztali gamer gépe, amely kilencedik generációs Intel i7 nyolcmagos processzort használ. Az Intel Core i7 9700K Coffee Lake processzor hatalmas előrelépést jelent a teljesítmény tekintetében. Élvezd a fejlett játékmenetet és a gyorsabb megjelenítést az MSI Trident X 9SD-vel. Az MSI Trident X 9SD az első kompakt asztali számítógép, amely képes az SFX tápegységet és a nagy teljesítményű MSI GeForce RTX grafikus kártyát egy 10 literes házba integrálni. Az MSI Trident X az MSI exkluzív, Silent Storm Cooling 3 elnevezésű hűtőrendszerével van felszerelve. A Trident X olyan játékosokat céloz meg, akik a legmagasabb szintű játékot igénylik. A csúcsminőségű hardverrel biztosan megfelelnek a követelményeknek.

Hordozható, biztonságos és könnyen bővíthető MSI Trident X

Az MSI Trident X 9SD-ben a grafikus kártya és a legfontosabb komponensek függőleges helyzetben vannak beépítve. Ezzel elkerülhető a kártya elhajlása vagy a PCI-E slot sérülése a szállítás során. A Trident X számítógépeket gyakran ki kell egészíteni egy nagyobb külső tápegységgel. Az MSI Trident X 9SD-ben a táp a szekrény belsejében van, így valóban kompakt és kényelmesen hordozható számítógép lett. A Trident X 9SD-ben a fő alkatrészeket a két oldalon helyezték el. Az alsó rack és a két oldalsó panel eltávolításával kényelmes hozzáférés biztosított a belső térhez, így és az egyes elemek korszerűsítése gyorsan és egyszerűen történhet. 

Válaszd az MSI Trident X 9SD stílusos gépházát és játékkörnyezetét

Klasszikus, vagy épp izgalmasan újszerű legyen az MSI Trident X megjelenése? Választhatsz fekete oldalfalat vagy akár 4 mm-es vastagságú, átlátszó üveglapot, amely oldalra nyílik, mint egy ajtó. A Trident X-et testreszabhatod a Mystic Light használatával. Kiválaszthatsz bármilyen színt a teljes palettáról, és a rendelkezésre álló LED-effektusokkal teljes mértékben a saját ízlésednek megfelelően alakíthatod ki a megjelenést. Hagyd, hogy elbűvöljön a Nahimic 3 térhangzás, és élvezd a magával ragadó játékélményt! Az intuitív új Nahimic 3 felhasználói felületen mélyítheted az MSI Trident X sorround hangzását, így jobban kontrollálhatod a zenét, a filmeket és a konferenciahívásokat.


Paraméterek

Teljesítmény

CPU Passmark 17 398

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Típus

A gép típusa Gamer PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i7
Processzor modell Intel Core i7 9700K Coffee Lake
Processzor frekvencia 3,6 GHz (3 600 MHz)
Processzormagok száma 8 ×
Core boost frekvencia 4,9 GHz (4 900 MHz)
Max TDP 95 W
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Virtualizáció támogatása

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell RTX 2070

Videókártya

Videókártya memória mérete 8 GB

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 2 256 GB (2,26 TB)
Tárhely típusa SSD + HDD
HDD Kapacitás 2 TB (2 000 GB)
SSD kapacitás 256 GB (0,26 TB)
HDD fordulatszám 5400 ford/perc

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Wi-Fi
WiFi típus 802.11ac

Szín és dizájn

Szín Fekete

Tápegység

Tápegység 450 W

Rendszermemória

RAM memória mérete 16 GB
Memória frekvencia 2 666 MHz
Memória típusa DDR4
Maximum RAM kapacitás 32 GB
RAM slotok száma 2 db
Beépített slotok száma 2 db

Kimenetek

USB 2.0 3 ×
USB 3.2 Gen 2 1 db
USB-C 1 db
Grafika HDMI, DisplayPort
Egyéb Combo Audio Jack, LAN, PS/2, S/PDIF optikai kimenet, USB 3.2, USB-C, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Szekrény

Szélesség 129,74 mm
Magasság 396,39 mm
Mélység 382,73 mm
Tömeg 6,55 kg

Termékszéria

PC sorozat MSI Trident
Kód:  TB241a3
Termékszám:  Trident X 9SD-015EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20