Oldal frissítése

MSI Nightblade MIB VR7RC-243EU

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Nightblade MIB VR7RC-243EU


 MSI Nightblade MI2-205EU

A legújabb 6. generációs Intel Core processzor

Az Intel 6. generációs processzora kisebb energiafogyasztás mellett nagyobb teljesítményt tud nyújtani. A Nightblade számítógépekben a legnagyobb teljesítményű Intel Core i7 és i5 található, hogy napjaink legmodernebb játékait zavartalanul élvezhesd.

 MSI Nightblade MI2-205EU

MSI Nightblade - nem csak rajongók számára

A Nightblade megfelel minden játékrajongó igényes követelményeinek. Az MSI több éves tapasztalata tükröződik vissza ezen a sorozaton. A 24cm magas egyedi kialakítású teste befogad bármilyen klasszikus méretű komponenst. Az Intel Core és az okos hűtési rendszer kombinációja biztosítja a maximális teljesítményt, kis mérete és tömege megőrzésével.

 MSI Nightblade MI2-205EU

A legújabb NVIDIA GeForce GTX 10 grafika

Élvezd a legújabb játékok grafikáját a legapróbb részletekig. Az  NVIDIA GeForce GTX 10 sorozatú kártya két ventilátorral rendelkezik és a legjobb minőségű MSI grafikus kártyák közzé tartozik. A kártya hihetetlen teljesítményt és minimális zajszintet biztosít.


 MSI Nightblade MI2-205EU

Játék beolvasása pillanatokon belül

Az NVMe technológiát kihasználó PCI-E Gen 3.0 x4 SSD segítségével az elsők között fogsz bekapcsolódni a játékba. Használd ki az SSD által kínált lehetőségeket és optimalizáld a hardwert és szoftvert, amelynek köszönhetően 5x gyorsabb az olvasási sebesség a SATA3-hoz képest.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Kis test nagy teljesítmény

A hihetetlen 10 literes térfogatával az MSI Nighblade felkelti minden érdeklődő figyelmét. A 24 cm magas, 13 cm széles és 34 cm mély számítógép klasszikus méretű komponenseket rejt magában. Mindez bármilyen korlátok nélkül és további bővítési lehetőséggel.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Maximális hűtés, minimális zajszint

A hűtéséről a Silent Storm Cooling technológia gondoskodik, amely biztosítja a levegő állandó áramlását a komponensek között. A legnagyobb teljesítménynél is minimális a zajszintje.


 MSI Nightblade MI2-205EU

Kompakt méretek

A Nightblade MI nagy teljesítményű komponenseket kínál minimalista kialakításban. Össztömege mindössze 10 kg. Kis méretével a Nightblade MI szinte láthatatlan lesz a képernyő mellett.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Egyszerű frissítés

Azon játékosok, akik szeretik, ha számítógépük mindig aktuális, értékelni fogják a komponensek egyszerű frissítési lehetőségeit. Szeretnéd kicserélni a grafikus kártyát, processzort, vagy az operációs memóriát? Az Aegis ezt lehetővé teszi. Fejleszd és gyorsíts gépedet, kedved szerint.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Egyszerű VR csatlakoztatás

Élvezd a virtuális valóságot az MSI Nightblade-vel. A GTX 1060 grafikus kártya támogatja a virtuális valóságot és VR headset használatával maximálisan reális lesz az élmény.


 MSI Nightblade MI2-205EU

Gyorstöltés lehetősége

Szeretnéd a számítógépen való munka közben feltölteni az okos telefont, tabletet, konzol vezérlőt vagy más mobil eszközt, de nem szeretnél sokat várni? Az MSI Super Charger az USB 3.0 porton keresztül 10x gyorsabb töltési időt kínál, és így nem kell várnod.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Nahimic 3D hangzás

A Nahimic a 3D hangzásra specializálódik és annak fejlesztésére, beleértve a virtuális 7.1 hangot. Legyen az egyszerű fülhallgató vagy profi headset a játékokhoz, mindig tökéletes hangélményben lesz részed és minimális lesz a környezeti zaj.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Tökéletes hang a fülhallgatóban

Az Audio Boost a lehető legjobb minőségű hangot adja vissza a fülhallgatóban. Az aranyozott csatlakoztató, a speciálisan árnyékolt chip, a szigetelt áramkör és az erősítő biztosítják a kiváló hangminőséget. Élvezd a kristálytiszta hangot!


 MSI Nightblade MI2-205EU

Vége a laggolásnak

Állíts fel fontossági sorrendet az alkalmazások között és vess véget a kellemetlen laggolásnak. Válaszd ki a legfontosabb online játékokat, amelyek széles sávban fogják kihasználni a hálózatot és élvezd a játékot laggolás és megszakítások nélkül.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Pohodlné sledování systému

A Dragon Centerrel könnyedén figyelemmel kísérheted az egész rendszert. Az alkalmazásokon kívül reális időben követheted a teljesítményt, beállíthatod a LED efekteket, megváltoztathatod a CPU paramétereit és gyorsan kezelheted a felmerülő problémákat.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Streamelés ingyen

Az Xsplit Gamecaster alkalmazással profi szinten streamelhetsz. Oszd meg videóid az egész világgal Twitch, YouTube, UStream és más csatornákon keresztül. Mindez 12 hónapon keresztül teljesen ingyen.

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Típus

A gép típusa Gamer PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i5
Processzor modell Intel Core i5 7400 Kaby Lake
Processzor frekvencia 0 GHz (0 MHz)
Processzormagok száma 4 ×
Core boost frekvencia 0 GHz (0 MHz)
Max TDP 65 W
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció támogatása

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell GTX 1060

Videókártya

Videókártya memória mérete 0 GB
Stream processzorok száma 1 152×
Speciális videókártya funkciók GeForce VR-Ready

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 1,13 GB (0 TB)
Tárhely típusa SSD + HDD

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Optikai meghajtó, Wi-Fi
WiFi típus 802.11ac

Szín és dizájn

Szín Fekete
Ház mérete Mini Tower

Tápegység

Tápegység 350 W

Rendszermemória

RAM memória mérete 0,01 GB
Memória frekvencia 0 MHz
Memória típusa DDR4
Maximum RAM kapacitás 0,03 GB

Kimenetek

USB 2.0 2 ×
Grafika HDMI, DisplayPort
Egyéb LAN, PS/2, S/PDIF optikai kimenet, USB 3.2, USB-C, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet
Optikai meghajtó DVD

Szekrény

Szélesség 127 mm
Magasság 234 mm
Mélység 340 mm
Tömeg 6,4 kg

Tartozékok

Alap tartozékok Egér

Termékszéria

PC sorozat MSI Nightblade
Kód:  EF875u8h
Termékszám:  Nightblade MIB VR7RC-243EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10