Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MSI Nightblade MI3 8RB-047XEU

Kiegészítők a termékhez

MSI Nightblade MI3 8RB-047XEU


MSI Nightblade MI3 8RC-014EU

Erőteljes Intel Core processzorok

Az Intel Core i5 8400 Coffee Lake processzor nagyobb teljesítményt  és túlhajtó képességet kínál. A Nightblade számítógépek csak a legerősebb Intel Core változatokat használják, hogy elegendő energiát biztosítsanak a legújabb, legkorszerűbb játékok lejátszásához.

MSI Nightblade MI3 8RC-014EU

MSI Nightblade - gamer gépek az igazi rajongóknak

Számos Nightblade PC-n megtalálható több olyan felhasználói és játék specifikáció, melyet az MSI fejlesztett, aki hatalmas tapasztalattal rendelkezik az alkatrészgyártásban. A Nightblade egyedülállóan kicsi kialakítással rendelkezik, egyszerűen fejleszthető és normál méretű szabványos alkatrészeket is használhatunk benne. Az Intel Core processzorral és okos hűtőrendszerrel együtt maximális teljesítmény érhető el, miközben kis mérete és tömege változatlan marad.

MSI Nightblade MI3 8RC-014EU

Legfrissebb NVIDIA GeForce GTX 10grafikus kártya

Játszd a legújabb játékokat részletgazdag megjelenítéssel! A kompakt burkolat alatt a kiváló és díjnyertes MSI játékgrafikához az NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti kapott helyet. A kártyák gyári túlhajtással rendelkeznek, így nagy teljesítményt nyújtanak minimális zajjal.


MSI Nightblade MI3 8RC-014EU

Játékok betöltése egy szempillantás alatt

Csatlakozz a játékhoz hamarabb, mint bárki más, a legújabb NVMe-alapú PCI-E Gen 3.0 x4 SSD-vel. Használd ki az SSD teljes kapacitását hardver- és szoftveroptimalizálással, mely olvasási sebessége 5-ször gyorsabb, mint a SATA3-é. 

MSI Nightblade MI3 8RC-014EU

Erőteljes számítógép, kisházban

Az MSI Nighblade kivételes megjelenést és minimalista méretet kínál, hihetetlen, 10 literes nagyságával. A 26 cm magas, 13 cm széles és 34 cm mély gépházban a normál méretű PC-komponensek korlátozás nélkül elrejthetők, és tovább bővíthetők. 

MSI Nightblade MI3 8RC-014EU

Maximális hűtés, minimális zaj

A kifinomult Silent Storm Cooling hűtőrendszer biztosítja a megfelelő légáramlást a gépben, az egész rendszert hűvösen tartja, miközben maximális terhelés mellett is rendkívül csendes. 


MSI Nightblade MI3 8RC-014EU

Könnyű mobilitás

A Nightblade MI erőteljes, minimalista kivitelezésű komponenseinek össztömege körülbelül 7 kg. Az A4-es lap méretével megegyező Nightblade MI szinte észrevétlen lesz a monitor mellett.

MSI Nightblade MI3 8RC-014EU

Egyszerű frissítés

Azok a játékosok, akik mindig naprakészek akarnak lenni, egyszerűen fejleszthető komponenseket igényelnek. Akár egy tárolót, grafikus kártyát, processzort vagy memóriát kíván cserélni, az Aegis engedélyezi. Géped így mindig a maximumot nyújthatja.

MSI Nightblade MI3 8RC-014EU

Gyorsított eszköztöltés

Fel kell töltened az okostelefont, táblagépet, konzolvezérlőt vagy más mobileszközt miközben a számítógépet használod, és nem szeretnél várni? Az  egyes USB 3.0 portokon elérhető MSI Super Chargernek köszönhetően akár 10-szer több energia áll rendelkezésedre, így  jelentősen lerövidíti a töltési időt.


MSI Nightblade MI3 8RC-014EU

Nahimic virtuális térhangzás

A Nahimic 3D-s hangrendszer és annak továbbfejlesztései - köztük a virtuális 7.1-es hangzás, akár hagyományos akár professzionális fülhallgatóval játszol vagy beszélgetsz, hatékonyan segítik a háttérzaj megszüntetését.

MSI Nightblade MI3 8RC-014EU

Tökéletes hang a fejhallgatóban

Az MSI gépekben az Audio Boost a fejhallgatók számára a legmagasabb hangminőséget nyújtja. A rendszer aranyozott csatlakozókat, különleges audio chip védelmet, izolált audio áramköröket és fejhallgató előerősítőt tartalmaz. Élvezd a kristálytiszta hangzást és urald a csatateret!

MSI Nightblade MI3 8RC-014EU

A laggolásnak befellegzett 

A prioritások szerint rendezett alkalmazásoknak köszönhetően a bosszantó laggolás már a múlté. Válaszd ki a legmagasabb prioritású programokat, hogy a legnagyobb sávszélességet használják, és élvezd a zökkenőmentes játékot laggolás nélkül!


MSI Nightblade MI3 8RC-014EU

Kényelmes rendszerellenőrzés

A Dragon Center 6 teljes rendszerellenőrzési funkcióval rendelkezik. Az összes alkalmazáshoz való hozzáférés mellett lehetővé teszi a valós idejű teljesítményfigyelést, a LED effektek beállítását, a CPU túlhajtást, a rendszerprofilok beállítását, valamint a gyors hibaelhárítást.


Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer operációs rendszer nélkül

Típus

A gép típusa Gamer PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i5
Processzor modell Intel Core i5 8400 Coffee Lake
Processzor frekvencia 2,8 GHz (2 800 MHz)
Processzormagok száma 6 ×
Core boost frekvencia 4 GHz (4 000 MHz)
Max TDP 65 W
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció támogatása

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell GTX 1050 Ti

Videókártya

Videókártya memória mérete 4 GB

Merevlemez

Tárhelykapacitás 1 128 GB (1,13 TB)
Tárhely típusa SSD + HDD
HDD Kapacitás 1 TB (1 000 GB)
HDD fordulatszám 7200 ford/perc

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Wi-Fi
WiFi típus 802.11ac

Szín és dizájn

Szín Fekete, Piros
Ház mérete Mini Tower

Tápegység

Tápegység 350 W

Rendszermemória

RAM memória mérete 8 GB
Memória frekvencia 2 400 MHz
Memória típusa DDR4
Maximum RAM kapacitás 32 GB

Kimenetek

USB 2.0 2 ×
Grafika HDMI, DisplayPort
Egyéb LAN, PS/2, S/PDIF optikai kimenet, USB 3.2, USB-C, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Szekrény

Szélesség 128 mm
Magasság 268 mm
Mélység 342 mm
Tömeg 6,4 kg

Termékszéria

PC sorozat MSI Nightblade
Kód:  EF875u7p
Termékszám:  Nightblade MI3 8RB-047XEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10