Oldal frissítése

MSI Nightblade MI3 8RC-014EU

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Nightblade MI3 8RC-014EU


MSI Nightblade MI3

Nagy teljesítményű Intel Core processzor

Az Intel Core i5 8400 Coffe Lake processzor magas kimeneti teljesítményt és túlhúzási lehetőségeket garantál. A Nightblade számítógépeket a legerősebb Intel Core változatok biztosítják a megfelelő teljesítményt ahhoz, hogy a legújabb játékokat is futtathasd rajtuk.

 MSI Nightblade MI2-205EU

MSI Nightblade - játékra tervezett számítógép az igazi rajongóknak

A Nightblade szériás számítógépek számos specifikációval rendelkeznek a játékok iránt rajongók számára, amely az alkatrészek előállításában releváns tapasztalattal rendelkező MSI-nek köszönhető. Az Nightblade egyedülálló formatervezésű gépházzal és egyszerű bővíthetőséggel rukkolt elő, miközben megmaradtak az eredeti méretek és az eredeti alkatrészek. Az Intel Core processzornak és az intelligens hűtőrendszernek köszönhetően a maximális teljesítmény még a kis méretek és az alacsony tömeg ellenére is garantált.

 MSI Nightblade MI2-205EU

A legújabb NVIDIA GeForce grafikus kártya a GTX 10 sorozatból

Élvezd a legújabb játékokat teljes részletességgel! A kompakt gépház egy NVIDIA GeForce GTX 1060 grafikus kártyát tartalmaz a díjnyertes és modern MSI grafikus sorozatból. A kártya gyárilag túl van húzva, így maximális teljesítményt nyújt minimális zajszint mellett.


 MSI Nightblade MI2-205EU

Játékok betöltése pillanatok alatt

Élezd a játékokat mindenkinél hamarabb a legújabb NVMe-based PCI-E Gen 3.0 x4 SSD-vel. Használd ki az SSD előnyeit a hardver és a szoftver optimalizálásán keresztül, és készülj az akár 5-ször gyorsabb olvasási sebességre, mint a SATA3 esetében.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Nagy teljesítményű számítógép kis testben

Az MSI Nightblade minimalista dimenziókkal és hihetetlen, 10 literes térfogattal rendelkezik. A gépház 26 cm magas, 13 cm széles és 34 cm mély. Emögött bújnak meg az átlagos méretű alkatrészek, amelyek fejlesztésére bármikor, korlátok nélkül lehetőséged van.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Maximális hűtés, minimális zajszint

A hűtőrendszer magában foglalja a kifinomult Silent Storm Cooling Circulation rendszert, amely léghűtéssel tartja hűvösen az egész számítógépet, ráadásul maximális működés mellett is minimális zajjal működik.





 MSI Nightblade MI2-205EU

Egyszerű mobilitás

A Nightblade MI nagy teljesítményű alkatrészeket kínál minimalista formatervezéssel, mindössze 7kg-ban. Az A4-es méret mellett a Nightbalde MI szinte láthatatlan marad a monitorod mellett.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Egyszerű fejlesztés

A játékosok, akik szeretik mindig naprakésznek tudni a készüléküket, egyszerűen fejleszthetik az alkatrészeket. Legyen szó akár a tárhelyről, akár a grafikus kártyáról, a processzorról vagy a memóriáról, az Aegis mindent lehetővé tesz. Így a géped mindig maximális felszereltséggel működhet.

 MSI Nightblade MI2-205EU


Egyszerű VR kapcsolat

Buď VR Ready s MSI Nightblade. Konfgurace s grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1060 jsou plně připraveny na Virtuální Realitu a při použití VR headsetu nabídnou maximálně realistické zážitky.


 MSI Nightblade MI2-205EU

Gyorsan feltölthető eszközök

Azonnal fel kell töltened az okostelefonodat, a tabletedet, a konzolodat vagy más mobileszközödet, miközben dolgozol a számítógépeden? Az MSI Super Charger az USB 3.0 porton keresztül 10-szer gyorsabb töltést tesz lehetővé, továbbá jelentősen lecsökkenti a töltés idejét.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Nahimic virtuális térhangzás

A Nahimic a 3D hangrendszerre és annak fejlesztéseire specializálódott, beleértve a 7.1-es hangzást, legyen szó akár hagyományos fejhallgatóról, akár a játékokhoz és beszélgetésekhez szükséges professzionális headsetekről. A Nahimic továbbá a háttérzajokat is a minimálisra csökkenti. MSI Nightblade MI2-205EU


Tökéletes hangzás a fejhallgatókban

Az Audio Boost az MSI-vel a legjobb hangminőséget biztosítja a fejhallgatók számára. A rendszer aranyozott csatlakozókat, speciális audió chip árnyékolást, izolált audió áramköröket és fejhallgató előerősítőket foglal magában. Élvezd a kristálytiszta hangzást és urald a csatamezőt!



 MSI Nightblade MI2-205EU

Vége az összes laggolásnak

Az egyéni alkalmazások futtatásának elsődleges prioritásával történő hálózatépítés kellemetlen akadozásokat válthat ki. Válaszd ki a legfontosabb játékokat az online játékok közül, amelyeket a legszélesebb sávszéllel, és fagyás vagy akadozás nélkül élvezhetsz.

 MSI Nightblade MI2-205EU


Kényelmes rendszerkövetés

A Dragon Center teljes rendszer-szkennelési lehetőséget biztosít. Az applikációkhoz való hozzáférés mellett a rendszer real-time teljesítmény monitorozást, LED effekt beállítást, CPU túlhúzást, rendszer profil beállítást és gyors hibamentesítést garantál.

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Típus

A gép típusa Gamer PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i5
Processzor modell Intel Core i5 8400 Coffee Lake
Processzor frekvencia 2,8 GHz (2 800 MHz)
Processzormagok száma 6 ×
Core boost frekvencia 4 GHz (4 000 MHz)
Max TDP 65 W
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció támogatása

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell GTX 1060

Videókártya

Videókártya memória mérete 6 GB

Merevlemez

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 2 128 GB (2,13 TB)
Tárhely típusa SSD + HDD
HDD Kapacitás 2 TB (2 000 GB)
HDD fordulatszám 7200 ford/perc

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Wi-Fi
WiFi típus 802.11ac

Szín és dizájn

Ház mérete Mini Tower

Tápegység

Tápegység 350 W

Rendszermemória

RAM memória mérete 8 GB
Memória frekvencia 2 400 MHz
Memória típusa DDR4
Maximum RAM kapacitás 32 GB

Kimenetek

USB 2.0 2 ×
Grafika HDMI, DisplayPort
Egyéb LAN, PS/2, S/PDIF optikai kimenet, USB 3.2, USB-C, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Szekrény

Szélesség 128 mm
Magasság 268 mm
Mélység 342 mm
Tömeg 6,4 kg

Termékszéria

PC sorozat MSI Nightblade
Kód:  EF875u7s
Termékszám:  Nightblade MI3 8RC-014EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10