Oldal frissítése

MSI Nightblade MI3 8RB-060EU

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Nightblade MI3 8RB-060EU


MSI Nightblade MI3

Erőteljes Intel Core processzorok

Az Intel Core i5 8400 Coffe Lake processzor nagyobb teljesítményt és túlhajtási lehetőséget kínál. A Nightblade számítógépeken csak a legerősebb Intel Core változatokat használják, hogy elegendő energiát biztosítsanak a legújabb, legkorszerűbb játékok futtatásához.

 MSI Nightblade MI2-205EU

MSI Nightblade - játékra tervezett gépek az igazi rajongóknak

Számos Nightblade PC tartalmaz számos olyan játékos- és játékleírást, amelyet az MSI hozott létre, és hosszú távú tapasztalattal rendelkezik a komponensek gyártásával kapcsolatban. A Nightblade egyedülálló kis felépítéssel, egyszerű frissítéssel és szabványos méretű alkatrészekkel rendelkezik. Az Intel Core processzorral és okos hűtőrendszerrel együtt maximális teljesítmény érhető el a kis méretek és a kis súly fenntartása mellett.

 MSI Nightblade MI2-205EU

A legújabb NVIDIA GeForce grafikus kártya a GTX 10 sorozatból

Élvezd a legújabb játékokat teljes részletességgel! A kompakt gépház egy NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafikus kártyát tartalmaz a díjnyertes és modern MSI grafikus sorozatból. A kártya gyárilag túl van húzva, így maximális teljesítményt nyújt minimális zajszint mellett. 





 MSI Nightblade MI2-205EU

Játékok betöltése egy pillanat alatt

C

Vesd bele magad a játékokba mindenkinél hamarabb a legújabb NVMe-based PCI-E Gen 3.0 x4 SSD-vel. Egészítsd ki a tárhelyet egy hagyományos merevlemezzel és használd ki az operációs rendszer vagy a másolás teljes sebességét.


satlakozzon a játékhoz korábban, mint mindenki más, a legújabb NVXe-alapú PCI-E Gen 3.0 x4 SSD-vel. Teljes mértékben kihasználja az SSD-t hardver- és szoftveroptimalizálással, így az olvasási sebesség akár 5-ször gyorsabb, mint a SATA3.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Erőteljes számítógép egy kis testben

Az MSI Nightblade már első látásra is megfog minimalista dimenzióival és hihetetlen, 10 literes térfogatával. A 26 cm magas, 13 cm széles és 34 cm mély gépház szabványos méretű alkatrészetek rejt, amelyek fejlesztésében semmi sem fog megakadályozni.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Maximális hűtés, minimális zaj

A kifinomult Silent Sorm Cooling Circulation hűtőrendszer szépen keringeti a levegőt a gép belsejében, hűvösen tartva ezáltal az alkatrészeket, és még akkor is csendesen működik, ha maximális erővel hajtod a készüléket.



 MSI Nightblade MI2-205EU

Gyorsan feltölthető eszközök

Azonnal fel kell töltened az okostelefonodat, a tabletedet, a konzolodat vagy más mobileszközödet, miközben a gépeden dolgozol? Az MSI Super Charger az USB 3.0 porton keresztül akár 10-szer gyorsabb töltést tesz lehetővé, így jelentősen lecsökkenti a töltés idejét. 

 MSI Nightblade MI2-205EU


Nahimic virtuális térhangzás

A Nahimic a 3D hangrendszerre és annak fejlesztéseire specializálódott, beleértve a 7.1-es hangzást, legyen szó akár hagyományos fejhallgatóról, akár a játékokhoz és beszélgetésekhez szükséges professzionális headsetekről. A Nahimic továbbá a háttérzajokat is lecsökkenti.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Tökéletes hangzás a fejhallgatóban

Az Audio Boost az MSI-vel legjobb hangminőséget biztosítja a fejhallgatók számára. A rendszer aranyozott csatlakozókat, speciális audió chip árnyékolást, izolált audió áramköröket és fejhallgató előerősítőket foglal magában. Élvezd a kristálytiszta hangzást és urald a csatamezőt!

 MSI Nightblade MI2-205EU

Könnyű mobilitás

A Nightblade MI a minimalista formatervezés és a mindössze 7 kg mögött nagy teljesítményű alkatrészeket rejt. Az A4-es méretnek köszönhetően a Nightblade MI szinte láthatatlanná válik a monitorod mellett.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Egyszerű fejlesztés

A játékosok, akik szeretik mindig naprakésznek tudni a készüléküket, egyszerűen fejleszthetik az alkatrészeket. Legyen szó akár a tárhelyről, akár a grafikus kártyáról, a processzorról vagy a memóriáról, az Aegis mindent lehetővé tesz.


 MSI Nightblade MI2-205EU

Vége az összes laggolásnak

Az egyéni alkalmazások futtatásának elsődleges prioritásával történő hálózatépítés kellemetlen akadozást válthat ki. Válaszd a legfontosabb játékokat az online játékhoz, amelyet a legszélesebb sávszéllel és fagyás vagy akadozás nélkül élvezhetsz.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Kényelmes rendszerkövetés

A Dragon Center teljes rendszer-szkennelési lehetőséget biztosít. Az applikációkhoz való hozzáférés mellett a rendszer real-time teljesítmény monitorozást, LED effekt beállítást, CPU túlhúzást, rendszer profil beállítást és gyors hibamentesítést garantál.


Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Típus

A gép típusa Gamer PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i5
Processzor modell Intel Core i5 8400 Coffee Lake
Processzor frekvencia 2,8 GHz (2 800 MHz)
Processzormagok száma 6 ×
Core boost frekvencia 4 GHz (4 000 MHz)
Max TDP 65 W
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció támogatása

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell GTX 1050 Ti

Videókártya

Videókártya memória mérete 4 GB

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 1 128 GB (1,13 TB)
Tárhely típusa SSD + HDD
HDD Kapacitás 1 TB (1 000 GB)
HDD fordulatszám 7200 ford/perc

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Wi-Fi

Szín és dizájn

Szín Fekete, Piros
Ház mérete Mini Tower

Tápegység

Tápegység 350 W

Rendszermemória

RAM memória mérete 8 GB
Memória frekvencia 2 400 MHz
Memória típusa DDR4
Maximum RAM kapacitás 32 GB

Kimenetek

USB 2.0 2 ×
Grafika HDMI, DisplayPort
Egyéb LAN, PS/2, S/PDIF optikai kimenet, USB 3.2, USB-C, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Szekrény

Szélesség 128 mm
Magasság 268 mm
Mélység 342 mm
Tömeg 6,4 kg

Termékszéria

PC sorozat MSI Nightblade
Kód:  EF875u7p5
Termékszám:  Nightblade MI3 8RB-060EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15