Oldal frissítése

MSI Nightblade 3 VR7RC-008EU

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Nightblade 3 VR7RC-008EU


 MSI Nightblade MI2-205EU
 

A legújabb 7. generációs Intel Core processzorok

Új Intel 7. generációs Intel processzorok alacsonyabb fogyasztás mellett nagyobb teljesítmény elérésére képesek, emellett lehetőséget kínálnak a magasabb órajel elérésére is. A Nightblade számítógépek csak az Intel Core i7 és i5 legerősebb változatait használják, hogy elegendő energiát biztosítsanak a legújabb játékok futtatásához.MSI Nightblade

 

MSI Nightblade
 

MSI Nightblade - a számítógépes játékok szerelmeseinek

A Nightblade szmítógépek számos olyan tulajdonsággal bírnak, ami tökéletes a játékok szerelmeseinek. Az MSI egy olyan cég, amely sok éves tapasztalattal rendelkezik a gamer gépek területén. A Nightblade 3 egy egyedi tervezésű, kis méretű házzal rendelkezik, melynek magassága mindössze 30 cm. A számítógép egyszerűen fejleszthető, a ház úgy van kialakítva, hogy a népszerű alkatrészekkel könnyen felszerelhető legyen. Az Intel Core processzorokkal és a kiváló hűtési rendszerrel együtt elképesztően nagy teljesítmény elérésére képes, kis méret és könnyű tömeg mellett.

 

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

A Legújabb Graphics NVIDIA GeForce GTX Series 10 videókártyák

Játssza a legújabb játékokat minden részlet kiemelésével. A számítógép az NVIDIA GeForce GTX legújabb, 10-es sorozatú modellek két ventilátoros verziójával van felszerelve. A felsőkategóriás, sok díjat nyert sorozatot talán senkinek nem kell bemutatni. A magas teljesítményre képes kártyák emellett minimális hangot adnak ki.

 


 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Játékok betöltése egy pillanat alatt

Nyissa meg a játékokat mindenkinél gyorsabban a legújabb NVMe technológiát alkalmazó PCI-E Gen 3.0 x4 SSD-vel. Használja ki az SSD-k minden előnyét a hardver és szoftver optimalizálásával, és érjen el akár 5-ször gyorsabb olvasási sebességet, mint SATA3 esetén.

 

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Erős számítógép  letisztult házban

MSI Nighblade mindenkit lenyűgöz a minimalista designjával és a hihetetlen 10 literes méretével. A 30 cm magas, 17 cm széles, és 42 cm mélységű házban bújnak meg a könnyen hozzáférhető PC alkatrészek, lehetővé téve a későbbi fejlesztést.

 

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Maximális hűtés, 
minimális zaj

A hűtőrendszer magába foglalja a Silent Storm keringetési rendszert, amely biztosítja a légáramlást az egész számítógépben: az egészet hűvösen és csendben tartja.

 


 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Könnyen elmozdítható

A Nightblade 3 a hatékony összetevői és a minimalista designja ellenére összesen 8 kg-ot nyom. Méretre egy A4-es laphoz lehetne hasonlítani, tehát a monitor mellett a Nightblade 3 szinte észrevehetetlen.

 

egyszerű frissítés
 

Egyszerű fejleszthetőség

A játékosok akik mindig naprakészen akarják tartani a gépüket, fel fogják ismerni a kényelmet az alkatrészek egyszerű cserélhetőségének lehetőségében. Legyen szó akár tárolóhelyről, videokártyáról, RAM-ról, processzorról, a Nightblade 3-nál nem akadály! Így a gépet mindig a legjobb felszereltséggel tudja használni.

 

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Egyszerű VR kapcsolat

Legyen kész az őrületre az MSI VR Nightblade segítségével. A GTX 1060 grafikus kártya beállításival teljesen felkészülhet a virtuális valóság nyújtotta élményekre. 

 


 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Gyorsított töltőberendezés

Használnia kell a számítógépet hogy fel tudja tölteni az okostelefonját, tabletjét, kontrollerjét, vagy más mobil eszközét, de nem akar várni? Az MSI Super Charger  USB 3.0 porton keresztül akár 10-szer erősebb töltésre képes, ami jelentősen lerövidíti a töltési időt.

 

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Virtuális surround hangzás a Nahimic-től

A Nahimic a 3D hangrendszerekre specializálódott, beleértve a virtuális 7.1-es hangtechnikát. Használjon akár közönséges fejhallgatót vagy profi fülhallgatót, a rendszer játékok és beszélgetés közben is segít megszüntetni a háttérzajt.

 

Dokonalý zvuk
 

Tökéletes hangzás  fejhallgatóval

Az MSI Audio Boost biztosítja a legmagasabb minőségű audio hangást fejhallgató esetén. A rendszer tartalmaz egy arannyal bevont csatlakozót, speciálisan védett audio chipet, elszigetelt audio áramkört, és egy fejhallgató előerősítőt. Élvezze a kristálytiszta hangot és uralja a csatateret!

 


 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Vége a laggnak

Vessen véget az idegesítő laggnak a beállítható művelet prioritás segítségével. Válassza ki a legfontosabb játékokat online játék esetén, és így ezek az alkalmazások fognak a legjobb kapcsolattal rendelkezni. Nem kell többé tartani a játékok összeomlásától vagy lefagyásától.

 

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Kényelmes monitoring rendszer

A Dragon Center teljeskörű irányítást nyújt a rendszer felett. Amellett, hogy hozzáférést biztosít az összes alkalmazáshoz, lehetővé teszi a teljesítmény ellenőrzését valós időben, beállíthatja a LED-effekteket, testre szabhatja a CPU órajel növelésére szolgáló rendszert, és gyors hibaelhárítást is végezhet.

 

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Ingyen streaming

Professzionális élő streamet indíthat az XSplit Gamecaster nevű alkalmazás segítségével. Ossza meg a közvetítést az egész világgal Twitch, YouTube, Ustream, vagy más csatornákon keresztül. A prémium licensz 12 hónapig ingyen jár.

 

 

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Típus

A gép típusa Gamer PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i5
Processzor modell Intel Core i5 7400 Kaby Lake
Processzor frekvencia 3 GHz (3 000 MHz)
Processzormagok száma 4 ×
Core boost frekvencia 3,5 GHz (3 500 MHz)
Max TDP 65 W
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció támogatása

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell GTX 1060

Videókártya

Videókártya memória mérete 6 GB
Speciális videókártya funkciók GeForce VR-Ready

Alaplap

Foglalat Intel 1151
További kártyafoglalatok PCI Express x16

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 1 128 GB (1,13 TB)
Tárhely típusa SSD + HDD

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Optikai meghajtó, Wi-Fi
WiFi típus 802.11ac

Szín és dizájn

Szín Fekete
Ház mérete Mini ITX

Tápegység

Tápegység 500 W

Rendszermemória

RAM memória mérete 8 GB
Memória frekvencia 2 133 MHz
Memória típusa DDR4

Kimenetek

USB 2.0 4 ×
Grafika DVI, HDMI, DisplayPort
Egyéb LAN, PS/2, S/PDIF optikai kimenet, USB-C, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet

Szekrény

Szélesség 177 mm
Magasság 294 mm
Mélység 426 mm
Tömeg 8 kg

Termékszéria

PC sorozat MSI Nightblade
Kód:  EF875v5e
Termékszám:  Nightblade 3 VR7RC-008EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20