Oldal frissítése

MSI Nightblade 3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Nightblade 3


 MSI Nightblade MI2-205EU

A legfrissebb 7. generációs Intel Core processzorok

Az új Intel 7. generációs processzorok nagyobb teljesítményt nyújtanak és túlhúzó képességeket kínálnak. A Nightblade számítógépeken csak a legerősebb Intel Core i7 és i5 változatokat használják ahhoz, hogy elegendő teljesítményt nyújtsanak a legmodernebb játékok lejátszásához.

MSI Nightblade

MSI Nightblade - szerencsejáték-gépek

Számos Nightblade PC tartalmaz számos olyan játékos- és játékleírást, amelyet az MSI hozott létre, és hosszú távú tapasztalattal rendelkezik a komponensek gyártásával kapcsolatban. A Nightblade 3 egyedülálló kis testformával rendelkezik, mindössze 30 cm magasságban, könnyű frissítéssel és szabványos méretű szabványos alkatrészek használatával. Az Intel Core processzorral és az intelligens hűtőrendszerrel együtt maximális teljesítményt biztosít a kis méret és a kis súly fenntartása mellett.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Legfrissebb grafikák NVIDIA GeForce GTX 10 Series

Játszd le a legújabb játékokat a részletekért. A kompakt szekrény az NVIDIA GeForce kártyával van felszerelve, jelenleg a legújabb GTX 10 sorozat, két rajongó közül, amelyek egy sor csúcsminőségű és díjnyertes MSI játékgrafikát tartalmaznak. A kártyák a gyárban túlhúzódnak, és nagy teljesítményt nyújtanak minimális zajjal.


 MSI Nightblade MI2-205EU

Játékok betöltése egy pillanatra

Csatlakozzon a játékhoz korábban, mint mindenki más, a legújabb NVXe-alapú PCI-E Gen 3.0 x4 SSD-vel. Teljes mértéApproxen kihasználja az SSD-t hardver- és szoftveroptimalizálással, így az olvasási sebesség akár 5-ször gyorsabb, mint a SATA3.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Erőteljes számítógép egy kis testben

Az MSI Nighblade kivételes megjelenést és minimalista méretet kínál, hihetetlenül nagy mennyiségben, 10 literrel. A test belsejében, 30 cm magas, 17 cm széles és 42 cm mély, a standard méretű PC-elemek rejtettek, korlátozás nélkül, további bővítés lehetőségével.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Maximális hűtés, minimális zaj

A hűtőrendszer kifinomult csendes viharos hűtési cirkulációt foglal magában, amely a számítógép egészében a levegő áramlását biztosítja, hogy a teljes rendszer hűvös és csendes legyen, még a maximális terhelés mellett is.


 MSI Nightblade MI2-205EU

Könnyű mobilitás

Az Nightblade MI erőteljes alkotóelemeket kínál a minimalista kialakításban , összesen 8 kg súlyban. A4 formátumú oldalak méretével a Nightblade 3 majdnem láthatatlan lesz a monitor mellett.

Egyszerű frissítés

Egyszerű frissítés

Azok a játékosok, akiknek mindig naprakésznek kell lenniük, egyszerű frissítési lehetőséggel rendelkeznek . Akár cserélni szeretné a tárolást, a grafikus kártyát, a processzort vagy a memóriát, a Nightblade 3 lehetővé teszi. A gépet mindig a maximális felszereléssel lehet elérni.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Egyszerű VR kapcsolat

Legyen a VR Ready az MSI Nightblade-szel. A GTX 1060 és újabb grafikus kártyákkal való konfiguráció teljesen felkészült a virtuális valóságra, és a VR-fejhallgató használatakor a legnehezebb élményt nyújtja.


 MSI Nightblade MI2-205EU

Gyorsított készülék töltés

Fel kell töltenie az okostelefont, táblagépet, konzolvezérlőt vagy más mobileszközt a számítógépen végzett munkában, és nem szeretne várni? Az MSI Super Charger a kiválasztott USB 3.0 portokon akár 10-szer több töltési áramot kínál , és jelentősen lerövidíti a töltési időt.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Virtuális térhatású hang Nahimic

A Nahimic specializálódott a 3D hangrendszerhez és annak fejlesztéséhez, beleértve a virtuális 7.1-es hangzást, akár normál fejhallgatók, akár professzionális fülhallgatóként a játékoApproxan vagy beszélgetéseApproxen, és segít a háttérhangok kiküszöbölésében.

Dokonalý zvuk

Tökéletes hang a fejhallgatóban

Az Audio Boost az MSI-t a fejhallgatók számára a legmagasabb hangminőséget nyújtja. A rendszer aranyozott csatlakozókat, különleges audio chip védelmet , izolált audio áramköröket és fejhallgató előerősítőt tartalmaz. Élvezze a kristálytiszta hangzást és uralja a csatatéren!


 MSI Nightblade MI2-205EU

Minden késlekedést befejez

Az egyes alkalmazásokhoz beállítható prioritású hálózatok kellemetlenek a lagos múltban. Válassza ki a legfontosabb online játékokat, amelyek kihasználják a legszélesebb sávszélességet, és élvezhetik a játékot leesés vagy elmaradás nélkül.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Kényelmes rendszerkövetés

A Dragon Center teljes körű rendszerellenőrzési lehetőségeket kínál . Az összes alkalmazáshoz való hozzáférés mellett valós idejű teljesítményfigyelés, LED-effektus beállítások, CPU-paraméterek túlhúzása, rendszerprofil beállítások és gyors hibaelhárítás állnak rendelkezésre.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Ingyenes streaming

Szakmai élő közvetítés az Xsplit Gamecaster programmal végezhető el. Töltse fel és ossza meg műsorai világszerte Twitch, YouTube, UStream és egyéb csatornákon, 12 hónapos prémium licenccel ingyen.

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Típus

A gép típusa Gamer PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i7
Processzor modell Intel Core i7 7700 Kaby Lake
Processzor frekvencia 3,6 GHz (3 600 MHz)
Processzormagok száma 4 ×
Core boost frekvencia 4,2 GHz (4 200 MHz)
Max TDP 65 W
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Virtualizáció támogatása

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell GTX 1060

Videókártya

Videókártya memória mérete 6 GB
Speciális videókártya funkciók GeForce VR-Ready

Alaplap

Foglalat Intel 1151
További kártyafoglalatok PCI Express x16

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 1 128 GB (1,13 TB)
Tárhely típusa SSD + HDD

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Optikai meghajtó, Wi-Fi

Szín és dizájn

Szín Fekete
Ház mérete Mini ITX

Tápegység

Tápegység 500 W

Rendszermemória

RAM memória mérete 16 GB
Memória frekvencia 2 133 MHz
Memória típusa DDR4
Beépített slotok száma 2 db

Kimenetek

USB 2.0 4 ×
Grafika DVI, HDMI, DisplayPort
Egyéb LAN, PS/2, S/PDIF optikai kimenet, USB-C, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet
Optikai meghajtó DVD

Szekrény

Szélesség 177 mm
Magasság 294 mm
Mélység 426 mm
Tömeg 8 kg

Termékszéria

PC sorozat MSI Nightblade
Kód:  EF875v5eNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15