Oldal frissítése

MSI N730K-2GD3 / OC

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI N730K-2GD3 / OC

Grafická karta určená zejména pro počítače, na kterých se nebudou hrát nejnovější hry a profesionálně stříhat video. Je velice vhodná pro kancelářské sestavy a pro standardní domácí využití. Bez problémů si s ní zahrajete méně náročné hry, protože nabízí až 3x vyšší herní výkon než integrované grafické karty. Ez is nagyon tisztességesen fotóit vagy kezelni alapművelet video. Důležitým rysem karty této kategorie je konektor HDMI 1.4a. Output ebben specifikáció támogatja a videó jelek akár 1080p Full HD és 7.1 surround hangzásért A Dolby TrueHD vagy DTS-HD Master Audio.
Model od MSI je osazený pouze kondenzátory s pevným dielektrikem. Ezek előnye, hogy egy valóban hosszú élettartam teljes kapacitással egy alacsonyabb működési hőmérséklet, hanem amagas hatásfok.A gyártó megadja élettartama 10 év. Oneütt a kártya kap egy ingyen ügyes szoftver segédprogram Afterburner, mellyel videót rögzít példa a játék valós időben. Félelmetes nagy hűtő fogja kezelni az alacsony hőmérséklet és a minimális zaj.

Paraméterek

Méret

Szélesség 146 mm
Magasság 110 mm
Mélység 38 mm

Chip

Modellmegjelölés GT 730
Stream processzorok száma 384×
Gyártási technológia 40 nm

Memória

RAM memória mérete 2 GB
Memória típusa DDR3

Órajel

Alap órajel 1 006 MHz
Memória frekvenciája 1 800 MHz (1,8 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 2.0
Monitor csatlakozás DVI, HDMI, VGA (D-SUB)
Kimenetek száma 3

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

Szükséges plusz tápkábel Nem
Ajánlott tápegység 300 W
Kód:  EF374c4h
Termékszám:  N730K-2GD3/OC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15