Oldal frissítése

MSI N720-1GD3HLP

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI N720-1GD3HLP

Dedikált grafikus kártya áron ideális igénytelen irodai használatra. A kártya gyorsítsák fel a számítógépre, akkor úgy érzi, a tempós webböngészés vagy szerkesztése fotók és videók. Teljesen elegendő is játszik régebbi játékok vagy igénytelen.

Mivel a fejlett gyártási folyamat és az optimalizált architektúra Kepler megtartja a fogyasztás egy nagyon tisztességes szinten. 19W hulladék hőleadása kellően hatékony a passzív hűtést.Az alapot a chip grafikus kártya az nVidia műhelyek, kifejezetten a modell GK208.A templom belsejében van elrejtve 192 CUDA számítási egységek órajele 797 MHz-es és a kommunikáció 1GB DDR3 keresztül egy 64 bites busz.

A szakmai szféra számításhoz használt CUDA alapfolyamatok, amelyek mindeddig a kiváltság processzorok. NVIDIA PhysX technológia már fejlett fizikai számításokat játékok, nincs szükség további speciális kártyák és a CPU is szentelni más, hasonlóan fontos folyamatokat. További előnye ennek az építészet közé utófeldolgozás vagy simítás NVIDIA FXAA Adaptive Függőleges szinkronizálás NVIDIA Adaptive Vertical Sync alkalmazást. Van is támogatja az asztali kijelző 3 monitor.

Paraméterek

Méret

Szélesség 168 mm
Magasság 70 mm

Chip

Modellmegjelölés NVIDIA GeForce GT 720
Stream processzorok száma 192×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Multimédia

Memória

RAM memória mérete 1 GB
Memória típusa GDDR3

Órajel

Alap órajel 797 MHz
Memória frekvenciája 1 600 MHz (1,6 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 2.0
Monitor csatlakozás DVI, HDMI, VGA (D-SUB)
Kimenetek száma 3

Technológia

DirectX változat 11.1

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Passzív
Elfoglalt slotok száma Egy slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 19 W
Ajánlott tápegység 300 W
Kód:  EF374c3f
Termékszám:  N720-1GD3HLP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20