Oldal frissítése

MSI MPG Z690 CARBON WIFI

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI MPG Z690 CARBON WIFI


Az MSI MPG Z690 Carbon WiFi egy minőségi alaplap az Intel Alder Lake CPU-hoz

Az MSI MPG alaplap sorozat tele van fejlett funkciókkal és a legújabb technológiákkal. Így az MSI MPG Z690 Carbon WiFi alaplap könnyen válhat kiváló minőségű és hatékony alapjává a számítógépes konfigurációidnak. A kiváló minőségű összeszerelésnek köszönhetően számíthatsz a problémamentes működésre és a hosszú élettartamra. Az MSI MPG Z690 Carbon WiFi alaplap LGA 1700-as foglalattal és Intel Z690 lapkakészlettel kizárólag az új, 12. generációs Intel Core Alder Lake processzorokhoz készült.

MSI MPG Z690 CARBON WIFI alaplap

Az új Intel Alder Lake processzorok előnyei

A legjobb gamer teljesítményt szeretnéd élvezni? Akkor használd ki a teljesen Intel Alder Lake processzorok teljesen új architektúráját. Az Intel Core chipek 12. generációja, amely minden tekintetben csúcsra járatott. Ugyanis innovatív megközelítéssel a nagy (nagy teljesítményű) és a kisebb (energiatakarékos) magok kombinációját használja. A teljesítmény megnövelése 1 MHz-re Intel Rocket Lake-hez képest hatalmas, 19%-os növekedést jelent. Játékra használva a képkockasebesség még nagyobb számokkal nő.

MSI MPG Z690 CARBON WIFI alaplap

Hatékony tápellátás

Az MSI MPG Z690 Carbon WiFi alaplap maximális teljesítményét az agresszív VRM-kialakítás biztosítja, összesen 18 tápfázissal. Az exkluzív Core Boost technológiának köszönhetően az MPG sorozatú alaplap készen áll rá, hogy ellenálljon a mindennapos használat nehézségeinek.

MSI MPG Z690 CARBON WIFI alaplap

Az MSI MPG Z690 Carbon WiFi támogatja a DDR5-öt

A DDR5 memória legújabb generációjával hatalmas előrelépés történt a DDR-memória teljesítményének növelésében. A speciális SMT hegesztési eljárással és az MSI Memory Boost technológiával kombinálva az MPG Z690 Carbon WiFi készen áll rá, hogy első osztályú teljesítményt nyújtson.

MSI MPG Z690 CARBON WIFI alaplap

Gyors hálózat nagy sávszélességgel

Az MSI MPG Z690 Carbon WiFi alaplapon a 2,5 Gb/s-os LAN hihetetlen adatátviteli sebességet biztosít. Ráadásul minőségi vezeték nélküli WiFi 6E is a rendelkezésedre áll, amely a legújabb OFDMA és kétirányú MU-MIMO technológiákat alkalmazza. Ez egy prémium kategóriás megoldás igényes felhasználók számára.

MSI MPG Z690 CARBON WIFI alaplap

Az MSI MPG Z690 Carbon WiFi kiváló hűtést biztosít a kulcsfontosságú komponenseknek

Az MSI új generációs alaplapjai a PCI-E slot fejlett SMT (Surface Mount Technology) technológiát használják, amely csökkenti az interferenciát és az elektromos zajokat, és teljes mértékben támogatja a nagyobb sávszélességet és a magasabb PCI-E 5.0 jelátviteli sebességet. Ezért is fogod értékelni a Shield Frozr M.2 kétoldalas hűtőbordát, amely a melegedés ellen ad megoldást, és biztosítja, hogy az SSD megőrizze a csúcsteljesítményét.

MSI MPG Z690 CARBON WIFI alaplap

Az MSI MPG Z690 Carbon WiFi alaplap legfontosabb jellemzői

  • Támogatja a 12. generációs Intel Core Alder Lake processzorokat
  • Foglalatok az akár 6 666 MHz frekvenciájú modern DDR5 rendszermemória számára
  • Az energiarendszer javított kialakítása + kiváló minőségű 8 rétegű PCB
  • A Lightning M.2 az 5. generációs PCIe-n maximalizálja az NVMe-alapú SSD-k teljesítményét
  • 2,5 Gb-os hálózati interfész biztosítja a stabil és gyors hálózati kapcsolatot
  • A beépített USB 3.2 Gen 2x2 Lightning USB 20G-je akár 20 Gbps átviteli sebességet is kínál, ami 4-szer gyorsabb, mint az USB 3.2 Gen 1 szabvány
  • Multi-GPU: Támogatja a 2-way AMD Crossfire-t Steel armor védelemmel a PCIe slotokon
MSI MPG Z690 CARBON WIFI alaplap

Adj hozzá több színt az MSI Mystic Light segítségével

A Mystic Light Extension tűs fejléccel intuitív módon vezérelhetsz további RGB csíkokat és a rendszerhez hozzáadott más RGB perifériákat, anélkül, hogy külön RGB-vezérlőt kellene használnod. Ráadásul a vezeték nélküli eszközök az MSI Center alkalmazással is vezérelhetők. Az Ambient Link tökéletesen szinkronizálja az MSI Mystic Light termékeket a játékokkal és a képernyőn megjelenő forgatókönyvekkel, valamint a kompatibilis világítási kiegészítőkkel. Ez teljesen magával ragadó és valósághű élményt nyújt.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel LGA1700
Lapkakészlet Intel Z690

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, PCI Express 5.0, CPU hely integrált GPU-val, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR5
RAM slotok száma 4 ×
Max. frekvencia (OC) 6 666 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók MOSFET hűtő, AMD CrossFire Technologies
Hangkártya típusa Audio Boost 5
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF , USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2x2, USB-C
Belső ARGB LED Header, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM bracket, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header
PCI Express x16
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
USB 3.2 Gen 2x2
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat MSI MPG Carbon
Kód:  AAz690cw
Termékszám:  MPG Z690 CARBON WIFI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15