Oldal frissítése

MSI MEG Z690 UNIFY

2,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI MEG Z690 UNIFY


Az MSI MEG Z690 Unify egy minőségi alaplap az Intel Alder Lake CPU-hoz

Az MSI MEG alaplap sorozat tele van fejlett funkciókkal és a legújabb technológiákkal. Az MSI MEG Z690 Unify alaplap könnyen válhat kiváló minőségű és hatékony alapjává a számítógépes konfigurációidnak. A kiváló minőségű összeszerelésnek köszönhetően számíthatsz a problémamentes működésre és a hosszú élettartamra. Az MSI MEG Z690 Unify alaplap LGA 1700-as foglalattal és Intel Z690 lapkakészlettel kizárólag az új, 12. generációs Intel Core Alder Lake processzorokhoz készült.

MSI MEG Z690 UNIFY alaplap

Mi az új Intel Alder Lake processzorok előnye?

A legjobb gamer teljesítményt szeretnéd élvezni? Akkor használd ki a teljesen Intel Alder Lake processzorok teljesen új architektúráját. Az Intel Core chipek 12. generációja, amely minden tekintetben csúcsra járatott. Ugyanis innovatív megközelítéssel a nagy (nagy teljesítményű) és a kisebb (energiatakarékos) magok kombinációját használja. A teljesítmény megnövelése 1 MHz-re Intel Rocket Lake-hez képest hatalmas, 19%-os növekedést jelent. Játékra használva a képkockasebesség még nagyobb számokkal nő.

MSI MEG Z690 UNIFY alaplap

Hatékony tápellátás

Az MSI MEG Z690 Unify alaplap maximális teljesítményét az agresszív VRM-kialakítás biztosítja, összesen 19+2 tápfázissal. A Core Boost technológiát az MSI exkluzív energiaelrendezése jellemzi, amely gyorsabb, stabilabb áramellátást tesz lehetővé, precíz pontossággal. Így a Core Boost tökéletes feltételeket teremt a többmagos, túlhajtott processzorok számára.

MSI MEG Z690 UNIFY alaplap

Az MSI MEG Z690 Unify támogatja a DDR5-öt

A DDR5 memória legújabb generációjával hatalmas előrelépés történt a DDR-memória teljesítményének növelésében. A speciális SMT hegesztési eljárással és az MSI Memory Boost technológiával kombinálva a MEG Z690 Unify készen áll rá, hogy világszínvonalú teljesítményt nyújtson.

MSI MEG Z690 UNIFY alaplap

Gyors hálózat nagy sávszélességgel

Az MSI MEG Z690 Unify alaplapon két 2,5 Gb/s-os LAN hálózati kártyát találsz, amelyek hihetetlen adatátviteli sebességet biztosítanak. Ráadásul az MSI Center formájában szoftvert is kapsz. Ez az alkalmazás egyesíti a teljes eszközkészletet a HW-felügyelettől a világítás vezérléséig.

MSI MEG Z690 UNIFY alaplap

Az MSI MEG Z690 Unify kiváló hűtést biztosít a kulcsfontosságú komponenseknek

Az MSI új generációs alaplapjai a PCI-E slot fejlett SMT (Surface Mount Technology) technológiát használják, amely csökkenti az interferenciát és az elektromos zajokat, és teljes mértékben támogatja a nagyobb sávszélességet és a magasabb PCI-E 5.0 jelátviteli sebességet. Ezért is fogod értékelni a Shield Frozr M.2 kétoldalas hűtőbordát, amely a melegedés ellen ad megoldást, és biztosítja, hogy az SSD megőrizze a csúcsteljesítményét.

MSI MEG Z690 UNIFY alaplap

Az MSI MEG Z690 Unify alaplap legfontosabb jellemzői

  • Támogatja a 12. generációs Intel Core Alder Lake processzorokat
  • Foglalatok az akár 6 666 MHz-es frekvenciájú modern DDR5 rendszermemória számára
  • Kiváló hőelvezetési megoldás
  • 8 rétegű, szerver minőségű PCB
  • Extrém tápellátási teljesítmény
  • A Lightning M.2 az 5. generációs PCIe-n maximalizálja az NVMe-alapú SSD-k teljesítményét
  • 5× M.2 csatlakozó a gyors meghajtókhoz
  • A 2 darab 2,5 Gb-os hálózati interfész stabil és gyors hálózati kapcsolatot nyújt és biztosít
  • A beépített USB 3.2 Gen  2x2 Lightning USB 20G-je akár 20 Gbps átviteli sebességet is kínál, ami 4-szer gyorsabb, mint az USB 3.2 Gen 1 szabvány

Adj hozzá több színt az MSI Mystic Light segítségével

A Mystic Light Extension tűs fejléccel intuitív módon vezérelhetsz további RGB csíkokat és a rendszerhez hozzáadott más RGB perifériákat, anélkül, hogy külön RGB-vezérlőt kellene használnod. Ráadásul a vezeték nélküli eszközök az MSI Center alkalmazással is vezérelhetők. Az Ambient Link tökéletesen szinkronizálja az MSI Mystic Light termékeket a játékokkal és a képernyőn megjelenő forgatókönyvekkel, valamint a kompatibilis világítási kiegészítőkkel. Ez teljesen magával ragadó és valósághű élményt nyújt.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel LGA1700
Lapkakészlet Intel Z690

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 5.0, Serial ATA III, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR5
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 6 666 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFire Technologies
Hangkártya típusa Realtek ALC4080
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF , USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2x2, USB-C
Belső ARGB LED Header, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 bracket, USB-C 3.2 Gen 2x2 header
PCI Express x16
PCI express x4
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
USB 3.2 Gen 2x2
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat MSI MEG
Kód:  AAz690u
Termékszám:  MEG Z690 UNIFY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10