Oldal frissítése

MSI MEG X399 CREATION

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI MEG X399 CREATION

Az alaplap nélkülözhetetlen a számítógép működéséhez. Ez az elem lehetővé teszi a kommunikációt csak a CPU, a memória, a meghajtók és más perifériák, grafikus kártyák vagy fejhallgatók között.

Melyik kialakítású az MSI MEG X399 CREATION alaplap?

Az elsődleges paraméter a foglalat, mert meghatározza, hogy melyik processzor-modell telepíthető. Ennek a táblának AMD TR4 foglalata van. Ugyanilyen jelentős a lapkakészlet, mivel csak az MSI MEG X399 CREATION-be integrált feladatokat látja el, mint például az AMD X399 esetén.

Vedd figyelembe az alaplap méretét is. Fontos hogy illeszkedjen a házhoz. Ellenőrizd, hogy a ház támogatja-e az eATX-t (Extended ATX). . A fentiek után itt az ideje foglalkozni a RAM-mal. Az MSI MEG X399 CREATION alaplap lehetővé teszi a DDR4 típusú RAM beillesztését 8-szoros aljzatokba.

A RAM csatlakoztatható úgynevezett négycsatornás konfigurációhoz, ahol a processzor több adatot pumpálhat egyszerre az operációs memóriába.

Az alaplap a PCI Express grafikus kártyákat is támogatja. PCI Express x16 csatlakoztatására használható grafikus kártya. Egy ilyen felület mindössze négyszer van az alaplapon . Ez magában foglalja az 1 × PCI Express x1 bővítőhelyet is.

Mire jó az MSI MEG X399 CREATION alaplap?

  • Az alaplapon már van egy Realtek ALC1220 hangkártya
  • A megemlítendő érvek között meg kell említeni az érdekes funkciókat, mint például a HW gombok, az AMD CrossFireX, az NVIDIA SLI, a RAID vezérlő, a DUAL BIOS és a MOSFET.
  • A külső kártya interfészek: Jack, Optical out, USB 3.0 (3.1 gen1), USB-C, RJ-45 (LAN), Wifi csatlakozó és USB 3.1 (3.1 gen2).
  • Az alaplapnak a következő interfészei vannak: USB 2.0 tartó, USB 3.0 (3.1 gen1) tartó, USB 3.1 (3.1 gen2) tartó, Serial ATA III, TPM és az előlap audio csatlakozója
  • A maximálisan támogatott memóriafrekvencia 3600 MHz
  • Soros ATA III: 8 ×

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD TR4
Lapkakészlet AMD X399

Formátum & funkciók

Alaplap formátum eATX (Extended ATX)
Alapvető funkciók Bluetooth, Flash BIOS CPU nélkül, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 8 ×
Csatlakozás mód Quad-channel
Max. frekvencia (OC) 3 600 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Belső ARGB LED Header, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 10×
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat MSI Creation
Kód:  AA393i2
Termékszám:  MEG X399 CREATION
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20