Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MSI MAG CH130X

4,8 6 értékelés
173 290 Ft

MSI MAG CH130X

A fényűző MSI MAG CH130X gamer szék

A hardverek mellett az MSI a kiegészítők szélesebb választékát is gyártja, amelyek közül kiemelkedik a MAG CH130X gamer szék. Egy kényelmes, tökéletesen funkcionális és dizájnos gamer szék. A lelkes játékosok számára ergonomikus támogatást nyújt a kihívásokkal teli órákig tartó csatákhoz a játékokban.

Műbőr

A háttámla anyaga

150 kg

Ajánlott maximális terhelhetőség

2D

A karfák típusa


MSI MAG CH130X gamer szék

Teljesen fém váz

Az MSI MAG CH130X gamer szék acél vázzal rendelkezik, amely akár 150 kg-os terhelhetőséggel bír. Ez sok felhasználó számára hatalmas tartalékot jelent. Az acél lábkereszt is kiváló minőségű. Ennek a robusztus kialakításnak köszönhetően az MSI MAG CH130X szék hosszú éveken át fog szolgálni.


MSI MAG CH130X gamer szék

Az MSI széke kényelmessé teszi az ülést

Az MSI MAG CH130X gamer szék háttámlája akár 150 fokban dönthető, így ideális a vízszintes helyzetben való pihenéshez. A MAG CH130X széket a versenyautók ülése ihlette, a hangsúlyt a támaszra és a kényelemre helyezve. Az ergonomikusan kialakított kontúr teljes mértékben csökkenti a tested által kifejtett nyomást, miközben a hátsó vonal teljesen alkalmazkodik a gerinc és a fej alakjához.

MSI MAG CH130X gamer szék

Ergonomikus ülőhely

Az MSI MAG CH130X gamer székhez tartozó fejtámlapárna és deréktámasz ergonomikus ülést biztosít a játékosok számára, mivel csökkenti a nyakra és a csípőízületre nehezedő nyomást.

MSI MAG CH130X gamer szék

Az MSI MAG CH130X 2D karfákat kínál

Az MSI MAG CH130X gamer szék állítható 2D karfákkal rendelkezik, amelyeknek nemcsak a magassága, hanem a felső részük elforgatása is beállítható.

MSI MAG CH130X gamer szék

Gamer szék kiváló minőségű anyagokból

A MAG CH130X számos remek funkcióval rendelkezik és megbízható anyagokból készült. A 4. osztályú gázhenger fokozott biztonságot nyújt, míg az állítható fejtámla és a derékpárna maximális kényelmet biztosít. A 60 mm-es PU görgők rendkívül karcállóak.

MSI MAG CH130X gamer szék

MSI MAG CH130X stabil alapot biztosít

Az MSI gamer szék lábkeresztje csillag alakú, és speciális megerősített acélból készült, amely 20%-kal nagyobb szilárdsággal büszkélkedhet, mint a hagyományos acél. Ennek köszönhetően az MSI MAG CH130X gamer szék kivételes stabilitást és tartósságot biztosít, amely hosszú éveken át tartó elégedett használatot kínál.


Paraméterek

Konstrukció

Mechanika Hintázó
Konstrukció Forgó
Beállítási lehetőségek Háttámla dőlésszöge, Ülésmagasság
Ülőke Lapos
Támlák Deréktámasszal, Fejtámlával

Karfa

Kartámaszok beállítása Magasság, Mozgatás előre/hátra

Kerekek

Görgők Görgős
Kerekek anyaga Műanyag
Felület kerekek szerint Univerzális

Anyag

Lábkereszt/lábak anyaga Fém
Konstrukció anyaga Fém
Bevonat anyaga Szintetikus bőr
Ülőke töltőanyaga Molitan (PUR hab)

Terhelés

Maximális terhelhetőség 150 kg

Szín

Szín Fekete

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége 68 cm
Minimális ülésmagasság 45,5 cm
Maximális ülésmagasság 53,5 cm
Ülés szélessége 52 cm
Háttámla min. magassága 87 cm
Háttámla max. magassága 87 cm
Szék/fotel tömege 21,9 kg
Kód:  MBz100a7
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9S6-B0Y30S-001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10