Oldal frissítése

MSI MAG A550BN

4,7 3 értékelés
21 990 Ft

MSI MAG A550BN

PC tápegység MSI MAG A550BN Képernyő

Nem létezik olyan személyi számítógép vagy szerver, amely megfelő tápegység nélkül tudna működni. Ezért nem tanácsos ezt a komponenst alábecsülni. A számítógép tápellátásán kívül az egyes kiegészítők élethosszát is befolyásolja. A(z) MSI MAG A550BN teljesítménye 550 W, így megbízható áramellátást garantál a hozzá kapcsolt komponenseknek. A(z) 550 W kapacitású ATX tápot elsődlegesen nagyobb teljesítményű felső közép-kategóriás gamer számítógépekhez tervezték. A(z) MSI márkájú tápegység ventilátorának mérete 120 mm, vagyis rengeteg forró levegőt tud elszállítani. A bejövő elektromos áram a beépített kapcsolónak hála egyből leállítható. Minden komoly tápegység rendelkezik egy tanúsítvánnyal, ami azt mutatja, mennyire hatékonyan használja fel a bejövő áramot. A(z) 80 PLUS Bronze jelölés alapján maximális hatékonysága 85%.

A(z) MSI MAG A550BN 550W táp fontosabb tulajdonságai

  • Aktív teljesítménytényező kompenzáció (PFC)
  • A(z) ATX formátum napjaink egyik legnépszerűbb modelltípusa
  • A(z) pc tápegység 80 PLUS Bronze tanúsítvány alapján maximális hatékonysága 85%
  • Természetesen rendelkezik még 5 SATA konnektorral is, amely az SSD/HDD winchesterek és a DVD meghajtó csatlakoztatására szolgál
  • Védettségi foka: túlfeszültség védelem (OVP), túláram védelem (OCP), túlterhelés elleni védelem (OCP), rövidzárlat elleni védelem (SCP) és túlmelegedés ellen védelem (OTP)
PC tápegység MSI MAG A550BN Oldalnézet

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 550 W
Formátum ATX

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Aktív PFC, Power switch, DC-DC átalakítók
Védelem típusa Túlfeszültség védelem (OVP), Túláram védelem (OCP), Túlterhelés elleni védelem (OCP), Rövidzárlat elleni védelem (SCP), Túlmelegedés ellen védelem (OTP)

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Bronze
Hatékonyság 85 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
Szám EPS/CPU 4+4pin 1
PCI Express 8pin / 6+2pin 2db
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 120 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 140 mm (14 cm)

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  AAma550bn
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  306-7ZP2A11-CE0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20