Oldal frissítése

MSI Interceptor DS4100

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Interceptor DS4100

Javítani kell a játék teljesítményét és drift egy hullám eufória játék közben. Legyőzhetetlen a csatatéren számítógépes játékok. Billentyűzet és egér segítségével sokkal jobb teljesítményt. Az ellenfelek félelem van, és élvezni a végtelen dicsőség utáni vívta meg a képernyőn a számítógép vagy laptop.

Legfontosabb jellemzők

  • Játék meg az MSI
  • Ultra vékony billentyűzet
  • Szupergyors érzékelő gombok
  • Relaxációs zóna csuklójának
  • Multimédia gombok egyszerű vezérlést
  • Egér érzékenységét a nezkutečnou

Nyerj sok csatát

A végső játékélményt tovább fokozza majd ezzel a billentyűzettel. A terméket úgy tervezték, hogy akár a hosszú játék teljesítményét megakadályozzák túlterhelése a csuklóját. A billentyűzeten van integrálva az úgynevezett "csuklótámasz zóna". A vékony kialakítás a billentyűzet, és a színes háttérvilágítású képviseli szinte kozmikus megjelenés. Keys tökéletesen beolvasott a sajtó, így biztos lehet benne, hogy a karakter a játéApproxan fog reagálni azonnal minden utasítására.A billentyűzeten egyesítették gombok az egyszerű média vezérlő. Módosítása a zene hangerejét, megnyit egy postafiókot, vagy a számításokat számológép könnyen végrehajtható.

Gaming Mouse kiegészíti egy egyedi játékélményt. Gombok érzékelni a minden kattintás leírhatatlan pontossággal. Lehetőség van beállítani az érzékelő egér akár 3500 dpi. Hála a gumírozott felület a termék is jól tart még izzadt kezét. Melyik értékelik minden lelkes játékos. Egér javítja a játék teljesítményét akár több százalékkal. A billentyűzet és az egér csatlakozik a számítógéphez USB porton keresztül.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer

Elrendezés

Billentyűk típusa Chiclet
Enter billentyű Dvouřádkový
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 452 cm (4 520 mm)
Magasság 18 cm (180 mm)
Kód:  MSIds4100
Termékszám:  DS4100+DS100_K_CZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05