Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MSI Infinite 8RB-270EU

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Infinite 8RB-270EU


Az MSI Infinite 8RB8 számítógép és legfontosabb jellemzői

  • A gamer asztali számítógép az Intel Core processzorok 8. generációjával működik
  • Kifinomult Silent Storm Cooling hűtés
  • Erős NVIDIA GeForce GTX 1050Ti grafikus kártya
  • Vezeték nélküli kapcsolat WiFi és Bluetooth interfészekkel
  • Prémium hangrendszer Nahimic 3D rendszerrel
  • Windows 10 Home (64 bites) operációs rendszer

MSI Végtelen 8RB

8. generációs Intel Core processzor

Az Intel Core i5 8400 Coffee Lake processzor nagyobb teljesítményt és a túlhajtás lehetőségét kínálja. Az Infinite számítógépeken csak a legerősebb Intel Core i7 és i5 változatokat használják ahhoz, hogy elegendő teljesítményt nyújtsanak a mai legkorszerűbb játékok futtatásához is.

MSI Végtelen 8RB

MSI Infinite - gamer számítógép fanatikusoknak

Az Infinite sorozat számítógépein számos a játékosok és játékrajongók számára készült specifikáció szerepel, amelyet a komponensek gyártásában sokéves tapasztalattal rendelkező MSI fejlesztett ki. Az Infinite egyedülálló kialakítású házzal büszkélkedhet és könnyedén bővíthető standard méretű szabványos alkatrészek felhasználásával. Az Intel Core processzorral és az intelligens hűtőrendszerrel együtt maximális teljesítményt biztosít a kis méret és a kis tömeg fenntartása mellett.


MSI Végtelen 8RB

A GTX 10 sorozatba tartozó modern NVIDIA GeForce grafika

Játszd a legújabb játékokat teljes részletességgel. A kompakt szekrénybe az NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti kártyát szerelték, amely a csúcsminőségű és számos díjjal kitüntetett MSI játék-grafika sorozatának egy darabja. A kártyákat a gyárban túlhajtják és nagy teljesítményt nyújtanak minimális zajjal.


MSI Végtelen 8RB

Egyszerű bővítés

Azok a játékosok, akiknek fontos, hogy az összeállításuk mindig naprakész legyen, jól jön majd, hogy a gép további komponensekkel egyszerűen bővíthető. Akár egy tárhelyet, a grafikus kártyát, a processzort vagy a memóriát szeretnéd kicserélni, az Infinite 8 RB esetében erre minden további nélkül lehetőséged lesz.


MSI Végtelen 8RB

Töltsd fel gyorsabban a készülékeket

Fel kell töltened az okostelefont, tabletet, konzol vezérlőt vagy más mobileszközt, miközben a számítógépen dolgozol és nem szeretnél várni vele? A kiválasztott USB 3.1 portokon az MSI Super Charger akár 10-szeres töltési áramerősséget kínál, és jelentősen csökkenti a töltési időt.

MSI Végtelen 8RB

Játékok betöltése egy szempillanatás alatt

Csatlakozz a játékhoz korábban, mint bárki más, a legújabb NVXe-alapú PCI-E Gen 3.0 x4 SSD-vel. Egészítsd ki egy klasszikus SSD meghajtóval a tárhelyet és használd ki teljes mértékben a nagy sebességű lehetőségeket az operációs rendszer indításakor vagy a fájlok másolásakor.


MSI Végtelen 8RB


Nahimic virtuális térhatású hang

A Nahimic a 3D hangrendszerekre specializálódott és azoknak fejlesztésére, beleértve a virtuális 7.1-es hangzást, legyen szó akár normál fejhallgatókról, akár professzionális headsetekről játék vagy beszélgetés közben, ráadásul segít a háttérzajok kiküszöbölésében is.

MSI Végtelen 8RB

Tökéletes hang a fejhallgatóban

Az Audio Boost az MSI -vel együttműködve a legmagasabb hangminőséget nyújtja a fejhallgatók számára. A rendszer aranyozott csatlakozókat, különleges audio chip védelmet, szigetelt audio áramköröket és fejhallgató előerősítőt tartalmaz. Élvezd a kristálytiszta hangzást és urald a csatateret!

MSI Végtelen 8RB


Nincs többé lassulás

A hálózatok szabályozása lehetővé teszi az egyes alkalmazásokhoz prioritások beállítását, így elkerülhetővé válik a kellemetlen lassulás. Válaszd ki a legfontosabbakat az online játékokhoz, amelyek a legszélesebb sávszélességet használják ki, így akadozás és lassulás nélkül élvezheted a játékokat.


MSI Végtelen 8RB

A rendszer kényelmes monitorozása

A Dragon Center teljes körű rendszerellenőrzési lehetőségeket kínál. Az összes alkalmazáshoz való hozzáférés mellett valós idejű teljesítményfigyelés, a LED-effektek beállítása, a CPU-paraméterek túlhúzása, rendszerprofil beállítások és gyors hibaelhárítás áll rendelkezésre.

MSI Végtelen 8RB

Maximális hűtés, minimális zaj

A hűtőrendszer a kifinomult Silent Storm Cooling rendszert foglalja magában, amely a számítógép egészében biztosítja a levegő áramlását, hogy a teljes rendszer hideg és csendes maradjon, még maximális terhelés mellett is.


Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Típus

A gép típusa Gamer PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i5
Processzor modell Intel Core i5 8400 Coffee Lake
Processzor frekvencia 2,8 GHz (2 800 MHz)
Processzormagok száma 6 ×
Core boost frekvencia 4 GHz (4 000 MHz)
Max TDP 65 W
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell GTX 1050 Ti

Videókártya

Videókártya memória mérete 4 GB

Merevlemez

Tárhelykapacitás 2 256 GB (2,26 TB)
Tárhely típusa SSD + HDD

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Wi-Fi
WiFi típus 802.11ac

Tápegység

Tápegység 350 W

Rendszermemória

RAM memória mérete 8 GB
Memória frekvencia 2 400 MHz
Memória típusa DDR4
Maximum RAM kapacitás 32 GB

Kimenetek

USB 2.0 2 ×
Grafika DVI, HDMI, DisplayPort
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Szekrény

Szélesség 210 mm
Magasság 450 mm
Mélység 488 mm
Tömeg 13 kg
Kód:  TB243c
Termékszám:  Infinite 8RB-270EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05