Oldal frissítése

MSI Immerse GH10

3,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Immerse GH10

A játék rendszerint több órás, szünet nélküli esemény, így a játékosok, akik nem szeretik a nagy és nehéz gamer fejhallgatókat, biztosan örömmel fogadják az Immerse GH10 fülhallgatót a jól ismert és az évek során jól bevált MSI cégtől. Ez a fülbe helyezhető fülhallgatót a tartósságra, a kényelemre és a játék közbeni kiváló minőségű hangzásra alakították ki, de zenehallgatás, illetve telefonálás közben is használható. És hogyan teljesít minden téren? A test jól sikerült formájával együtt biztosan felhasználók széles körét elégíti ki.

Az MSI Immerse GH10 gaming fülhallgató fő jellemzői

  • Gamer fülhallgató a neves MSI cégtől
  • Alkalmas játékhoz, zenehallgatáshoz és telefonáláshoz
  • Könnyű és erős anyagból készült
  • Egyesíti a kiváló hangminőséget és a sokoldalúságot
  • Praktikus, levehető mikrofon
  • Egyszerű vezérlés - a vezetéken
  • Füldugók kis horoggal a jobb rögzítésért a fülben
  • Aranyozott 3,5 mm-es jack csatlakozó

Az MSI Immerse GH10 fülhallgatót teljesen mértékben kihasználhatod

Hogy a megfelelő kényelemben kommunikálhass a számítógépes alkalmazások, illetve a telefon segítségével, nem hiányzik a fülhallgató vezetékén elhelyezett vezérlése. Megtalálhatod rajta a hangalapú szolgáltatásokat aktiváló gombot, amely megkönnyíti a játék közbeni megbeszéléseket a csapattársaiddal, vagy a telefonálást, miközben zenét hallgatsz a mobil eszközödön. Jelen van egy levehető mikrofon. Az MSI Immerse GH10 fülhallgatót 13,5 mm átmérőjű átalakítókkal szerelték fel, amelyek képesek reprodukálni az igazán vérfagyasztó hangulatot és a távoli hangokat, kiváló lokalizációval. Játssz hosszú órákon át, és ne zavartasd magad.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  MSAaS3
Termékszám:  S37-2100950-D22
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05