Oldal frissítése

MSI H81M-E33

4,5 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI H81M-E33

Kompakt mATX formátumú alaplap kiegyensúlyozott felszereltséggel és modern funkciókkal. Ideális megoldás egy átlagos otthoni számítógéphez vagy épp fotók szerkesztéséhez, rádasául egy ütős videokártyával még a legújabb játékok sem jelentenek akadályt. Lehetőséget nyújt az Intel Haswell processzorok elhelyezésére, amelyek manapság a legelőrehaladottabb processzrokonak számítanak. Egy ilyen processzor elhelyezésével szert tehetünk a PCI Express 2.0 slot teljes potenciáljára a nagyteljesítményű videokártyák számára, az 1600 MHz-es memóriák natív támogatására és még számos egyéb dologra, amelyek az új Intel H81 chipsethez kötődnek.

 
Az alaplap könnyedén viseli a gyakori erőteljes igénybevételt is. Military Class 4 besorolású alkatrészekkel van ellátva a kiváló minőség és a hihetetlen megbízhatóság érdekében. Ezen kívül még számos más hasznos funkcióval is szolgálni képes, mint például az OC Genie 4 funkció, amely automatikusan felismeri a lehető legjobb hardverkonfugurációt, amellyel a lehető legnagyobb teljesítményt tudnánk elérni, mindezt pedig egy szempillantás alatt. Természetesen nem hiányozhat a legújabb 6 Gb/s sebességű SATA csatlakozók és az 5 Gb/s USB 3.0 portok támogatása sem.


Az MSI Click BIOS 4 a legújabb UEFI BIOS a Windows 8-ra optimalizálva. Nemcsak hogy mindennél gyorsabban reagál, illetve mindennél gördülékenyebben fut, hanem még az egérrel való vezérlése is sokkal kiforrottabb. Számos hasznos funkciót hoz magával, mint például a Hardware Monitor, Board explorer és OC Profile Preview.


Hardware Monitor Board explorer OC Profile Preview

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1150
Lapkakészlet Intel H81

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső HDMI, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, Serial ATA II, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
Serial ATA III
Serial ATA II
Kód:  AA388e5
Termékszám:  H81M-E33
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15