Oldal frissítése

MSI H81I

4,0 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI H81I

Otthonra ideális

Ez a kompakt mini ITX formátumú alaplap kiegyensúlyozott felszereltséggel  és modern funkciókkal rendelkezik. Ideális alapjául szolgál egy otthoni számítógépnek az átlagos felhasználásra vagy épp fotók szerkesztésére. A megfelelő videokártya segítségével pedig még a legújabb játékok sem jelentenek számára kihívást. Lehetőséget nyújt az Intel Haswell sorozat processzorainak az elhelyezésére, amely manapság a legelőrehaladottabb a CPU-k terén.

 

Ideális otthon

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

jó felszerelés

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Jó felszereltség

Egy ilyen processzor üzembe helyezésével aztán szert tehetsz a PCI Express 2.0 slot teljes potenciáljára a nagyteljesítményű videokártyákhoz, az 1600 MHz-es rendszermemóriák natív támogatására, illetve még számos technológiára, amelyek az új Intel H81chipsethez kötődnek.


Előrehaladott funkciók

Az alaplap a gyakori terhelésre lett tervezve. Military Class 4 alkatrészekből áll, ami szinonimája a csúcsminőségnek és a kiváló stabilitásnak. Továbbá még számos hasznos funkcióval tud szolgálni, például az OC Genie 4-el, amely egy pillanat alatt automatikusan felismeri a lehető legjobb hardverkonfigurációt a lehető legnagyobb teljesítmény leadására. Nem hiányozhat a legújabb 6 Gb/s sebességű SATA interfész támogatása sem, ahogy az 5 Gb/s sebességű USB 3.0-é sem.

 

 

Speciális funkciók

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Optimalizálása az új Windows

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Az új Windowsra optimalizálva

Az MSI Click BIOS 4 a legújabb UEFI BIOS a Windows 8-ra optimalizálva. Nemcsak hogy gyorsan reagál és gördülékenyen fut, hanem még az egérrel történő vezérlés támogatottsága is jóval fejlettebb. Számos hasznos funkcióval rendelkezik még, mint például a Hardware Monitor, Board Explorer és az OC Profile Review.

 


Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1150
Lapkakészlet Intel H81

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 1 600 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, Serial ATA II, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Serial ATA II
Kód:  AA366c6
Termékszám:  H81I
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10