Oldal frissítése

MSI H370 GAMING PRO CARBON

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI H370 GAMING PRO CARBON

Szeretnél egy vadonatúj gaming szettet építeni, amely az Intel legújabb nyolcadik generációs Coffee Lake szíve lesz? Nem kell tovább keresned. Az MSI H370 GAMING PRO CARBON alaplap nem csak kivitelezésével, de számos vonzó tulajdonsággalis elbűvöl majd.

Az MSI H370 GAMING PRO CARBON alaplap legfontosabb jellemzői

  • Modern alaplap H370 lapkakészlettel
  • Készen áll a legújabb Intel Coffee Lake processzorok telepítésére
  • Prémium CARBON PCB design és hűtők
  • Intel Optane Memory + M.2 PCIe 3.0 slot támogatás
  • Elég gyors USB-port, beleértve a kétoldalas USB-C portot is
  • PCI-E Steel Armor grafikus kártya védelem
  • 2-Way AMD CrossFireX támogatás
  • Új Click BIOS 5 az optimális rendszerhangolás érdekében
  • MSI Mystic Light integrált fejlett megvilágítás

Gaming alap a CPU Coffee Lake számára

Az MSI H370 GAMING PRO CARBON csak az új Intel Coffee Lake processzorokat támogatja, amelyek jelenleg hatmagos változatban érhetők el. Ezenkívül nem szabad megfeledkezni a maximum 64 GB DDR4 memória fogadására alkalmas slotokról sem. Ha gyors adatátvitelt szeretnél, jó hírünk van számodra. A régebbi USB-n kívül két USB 3.1 Gen2 port is rendelkezésre áll, és az egyik USB-C csatlakozóban végződik.

Játékosoknak készült alaplap

Eme alaplap számára nem jelent problémát egy erőteljes grafikus rendszer létrehozása. Mindez a PCIe 16x bővítőhelynek köszönhető, amely 2-Way AMD CrossFire-t támogat. Játék közben teljes egészében támogatja és kiegészíti a nagy teljesítményű hálózati kártyát, amely a profi online és LAN roaming számára optimalizált. Az Advanced Stream Detect 2.0 technológia támogatása automatikusan priorizálja a játék alkalmazások hálózati forgalmát, amely csökkenti a válaszidőt és kiküszöböli a kellemetlen késéseket. A küzdőtéren való helytálláshoz nem csak látnod szükséges pontosan, de hallanod is. A kristálytiszta stúdió hangminőséget a Realtek ALC1220P-VB integrált 7.1 csatornás hangkártya biztosítja.

Tanúsított MSI GAMING gaming alaplap

Minden egyes MSI GAMING alaplapot 24 órás tesztnek vetnek alá, online és offline módban egyaránt. A tesztek végén az alaplap fejlesztői megbizonyosodnak arról, hogy a hálózati konfiguráció, a közönség fogadtatása és az általános teljesítmény tökéletesen összehangolt, és a legjobb játékélményt élvezheted majd. A tanúsítványt csak azon alaplapok kapják meg, amelyek sikeresen teljesítik ezt a tesztet. Csak ebben az esetben lehet őket az MSI GAMING sorozat valódi gaming alaplapjainak nevezni.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151 Coffee Lake
Lapkakészlet Intel H370

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 666 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA395e3g
Termékszám:  H370 GAMING PRO CARBON
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15