Oldal frissítése

MSI H270 GAMING M3

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI H270 GAMING M3

Gamerek, figyelem! AZ MSI olyasvalamivel készült, ami minden minőséget és teljesítményt fontosnak tartó gamert levesz a lábáról. Az új MSI H27 Gaming M3 alaplap új gamer funkciókkal és technológiákkal van ellátva, amelyek sosem hagynak majd cserben, és hála a felszereltségüknek, a kategóriájuk legjobbjai. Ráadásul mindegyik darab átesett egy 24 órás tesztelésen a híres eSport gamerjei által, így biztosítva a maximális megbízhatóságot.

Legfontosabb jellemzők

  • Csúcskategóriás alaplap gamerek számára
  • Készen áll a legújabb, Kaby lake processzorok befogadására
  • Military Class 5 alkatrészek
  • Nagyon gyors USB 3.1 Gen1 és 2 db Turbo M.2
  • Modern USB 3.1 Type-C
  • A processzor túlfeszültség elleni védelme
  • AMD CrossFire támogatás
  • Erőteljes Killer E2500 hálózati kártya a maximálisan  gyors hálózaton keresztüli kalandokhoz
  • Új Click BIOS 5 a rendszer optimális összehangolásáért

Minőségi alaplap a Kaby Lake processzorokhoz

Ez a gamer alaplap minőségi Military Class 5 alkatrészekkel van ellátva, ide leginkább a titán tekercsek és a sötét kondenzátorok tartoznak, amelyek magasabb ellenállósággal rendelkeznek tűlterhelés és túlmelegedés esetén. Az Intel 7. generációs Kaby Lake processzoraihoz tervezték, ehhez mérten LGA 1151 sockettel rendelkezik, amely szépen összedolgozik a DDR4 Boost technológiát támogató DDR4 rendszermemóriákkal. Speciális technológiáról beszélünk, ahol az izolált áramkörök biztosítják a zavarásmentes jelet, ezáltal hozzájárulva az optimalizált és stabil teljesítményhez.

Gamereknek alkotva

Ennek az alaplapnak meg sem kottyan egy nagyteljesítményű grafikával bíró rendszer létrehozása, amit a CrossFire-t támogató 2 db PCIe x16 slot tesz lehetővé. A LAN partyk gördülékenységéről a nagyteljesítményű Killer E2500 hálózati kártya gondoskodik. Az Advanced Stream Detect 2.0 technológia segítségével a játékokkal könnyedén megbirkózik a hálózatunk, ami csökkent válaszidőben és lagmentességben nyilvánul meg. Ha diadalt szeretnél aratni a csatatéren, akkor nem csak látnod kell mindent, de hallanod is. A stúdiómuinőségű kristálytiszta hangzásról a beépített 7.1 csatornás Realtek ALC1220 hangkártya gondoskodik Audio Boost technológiával, így az ellenségnek még a legapróbb mozdulata is megneszelhető.

 

Csatlakoztass mindent, de főleg gyorsan!

A csatlakoztathatóságot illetően az alaplap hihetetlen mértékben fel van szerelve. Az USB 3.1 Gen1 portok segítségével rekordidő alatt másolhatók a kedvenc filmjeid, játékaid vagy egyéb fájljaid. Nem hiányozhat a jövő kétoldalú USB portja sem, az USB-C, amelyet egyre több és több készüléknél alkalmaznak, az okostelefonoktól és tabletektől kezdve, a fényképezőgépeken át, egészen a külső merevlemezekig és még számos egyéb eszközig. Biztosan értékelni fogod a SATA Express csatlakozót is, amely hihetetlenül magas sebességet biztosít, nem beszélve a 2 db Turbo M.2 slotról, amelyek akár 2x akkora sebességet (akár 32 Gb/s) tesznek lehetővé.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel H270

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 400 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX
Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA392o7f
Termékszám:  H270 GAMING M3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10