Oldal frissítése

MSI GM 40 Matte fekete

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI GM 40 Matte fekete

A sokoldalú gaming MSI GM 40 egérrel mindig előnyöd lesz az ellenfeleddel szembem. Minden igényt kielégít, amit csak el tudsz képzelni. Az egér optikai érzékelőjének érzékenysége akár 5000 dpi-t is elérheti, amely az egyik legnépszerűbb a piacon. Lehetőséged van, hogy kettős profilt állíts be, amely lehetővé teszi a gyors érzékenység kiigazítást a bal és a jobb oldali egérgombbal. Kiváló feldolgozás és rengeteg egyedi tulajdonság teszik ezt az egeret az abszolút legjobb készülékké a piacon. Próbáld ki és többé nem akarsz majd más egeret felhasználni!

Legfontosabb jellemzők

  • Meg fogod tapasztalni az egyedülálló játékélményt
  • Népszerű optikai érzékelő, amelynek érzékenysége akár íz 5000 dpi-t is elérheti
  •  Jobb- és baloldali felhasználás egyaránt lehetséges
  • Szokatlanul magas élettartam
  • Remek design: sárkány külalak

A kialakítása igazán egyedi

A tömör konstrukciónak és a minőségi anyagoknak köszönhetően ez az egér hihetetlenül tartós. Az OMRON kapcsolók ellenállnak több mint 50 millió alkalommal való felhasználásnak is. Az egér aranyozott USB csatlakozóval rendelkezik, amely garantálja a szokatlanul hosszú élettartamot, akár a leghosszabb felhasználás esetében is. Az egér oldalai speciális csúszásgátló textúrával felszereltek. Mindezt kiemeli a lélegzetelállító,  sárkányos dizájn.

Jobb- vagy balkezes felhasználás?

Az MSI egér úgy készült, hogy tökéletesen illeszkedjen a jobb- és baloldali kézbe is. Egy kapcsoló található a készüléken (a készülék alján), amely segítségével váltani lehet a jobb- és bal ezes felhasználás között, és a játékmód is kiválasztható. Akár balkezes vagy jobbkezes felhasználó vagy, kényeztesd magad a legkényelmesebb játékélménnyel, és tarts mindent ellenőrzés alatt a készülék segítségével! 

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 7 cm
Magasság 3,8 cm
Mélység 12,5 cm
Tömeg 129 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Szimmetrikus

Érzékelő

Érzékenység 5 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Egyszínű

Szín

Szín Fekete
Kód:  MSAaM5
Termékszám:  S12-0401340-D22
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20