Oldal frissítése

MSI E3M WORKSTATION V5

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI E3M WORKSTATION V5

Az MSI E3M WORKSTATION V5 alaplap az igényes felhasználóknak lett tervezve, ezért is lett ellátva a legjobb minőségű alkatrészekkel. Ennek köszönhetően hozza az alaplap a maximális teljesítményt, amely sosem hagy cserben, a stabilitást, nem utolsósorban pedig a megbízhatóságot. Mindezt a Military Class tanúsítványnak megfelelő extrém tesztelés is bizonyítja. Az alaplap az NVIDIA Quadro és az AMD FirePro videokártyákra lett optimalizálva, illetve Intel C236 chipsettel rendelkezik, amely a Xenon E3 v5 processzorokhoz lett tervezve.

Legfontosabb jellemzők

  • NVIDIA Quadro és AMD FirePro videokártyákra van optimalizálva
  • Az LGA 1151 socket kompatibilis a Xenon E3 v5 processzorokkal
  • DDR4 Boost technológia a memóriamodulok kifogástalan működéséért
  • A lehető legjobb minőségű alkatrészek gondoskodnak a biztonságról és a hosszú élettartamról
  • Az USB 3.1-nek hála átélheted az extra gyors adatátviteli sebességet
  • M-Cloud, ami a számítógépet hozzáférési ponttá varázsolhatja

Modern technológiákhoz tervezve

Az LGA 1151 socket biztosítja az alaplap kompatibilitását a legújabb Skylake processzorokkal a Xenon E3 v5 sorozatból. A 2 db memóriaslotba összesen 32 Gb-nyi ECC támogatással rendelkező 2133 MHz-en dolgozó rendszermemóriát helyezhetünk, amelyek stabilitásáról és megbízhatóságáról a DDR4 Boost technológia gondoskodik elektromágneses zajvédelemmel. A profi Nvidia Quadro és AMD FirePro videokártyákat a PCI Express 3.0 x16 slotok segítségével rögzíthetjük az alaplapon. A stúdióminőségű hatcsatornás hangzást a beépített hangkártya szolgáltatja, amely izolált áramkörökkel van ellátva, ezáltal biztosítva a füleid számára a kristálytiszta hangzást mindenféle pattogás-kattogás meg súgás nélkül.

Összetevői közül a legmagasabb minőségi

A fémmaggal rendelkező sötét tekercseknek hála az alaplap alacsonyabb hőmérsékleten, nagyobb teljesítménnyel, hatásfokkal és stabilitással működhet. Az alumínium maggal rendelkező minőségi japán kondenzátorok a merev dielektronikájukkal már szinte elvárássá váltak a high-end alaplapok tervezése során. Előnyük az alacsony belső ellenállás (ESR) és a 10 évet meghaladó élettartam. A csökkent nedvességabszorpció javítja az áramkörök vezetőképességét, hiszen a nem kellőképpen védett PCB-k meghibásodási aránya akár 10x gyorsabb is lehet. Az összes I/O port védett az elektrosztatkius kisülés által okozott károsodástól.

Bőséges csatlakoztatási lehetőségek

Az alaplap fedélzetén 6 db SATA III porttal is összefuthatunk. A külső adattárolók csatlakoztatásáról pedig a 12 db USB port gondoskodik, amelyből 6 db USB 3.1, amely az elődjéhez képest duplaakkora sebességgel rendelkezik. Ezzel az alaplappal lehetőséged adódik kihasználni a MSI M-Cloud-ot os, amely azonnyomban képes a számítógépedet hozzáférési ponttá alakítani. Csupán néhány egyszerű lépés, és már meg is oszthatod a vezeték nélküli hálózatot vagy akár az internetet is.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel C232

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 133 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók Állapotjelző
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub)
Belső Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA392p2d
Termékszám:  E3M WORKSTATION V5
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15