Oldal frissítése

MSI E3 KRAIT GAMING V5

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI E3 KRAIT GAMING V5

Ez az ATX alaplap az MSI műhelyéből elsősorban a gamereknek ajánlott, ám a valóságban azért a felhasználása sokkal univerzálisabb is lehet: ahogy a játékra, úgy akár szerverként is használható. Úgy lett megtervezve, hogy az összes IT kockát kielégíthesse: játsz a legújabb játékokkal és futtasd a szervert is! Az alaplap támogatja a gyors DDR4 ECC  szervermemóriákat, amelyek automatikus hibakorrekcióval rendelkeznek. Továbbá az LGA 1151 socketnek hála mind szerverprocesszorokat (pl. Intel Xeon E3-1200 v5), mind pedig az Intel Core processzorokat is bele lehet helyezni. Az megfelelő játékélmény érdekében nem hiányozhat a 2 db videokártya slot sem az AMD CrossFire funkció támogatásával.

Legfontosabb jellemzők

  • Ideális gamer konfigurációhoz, munkaállomáshoz vagy otthoni szerverhez
  • DDR4 ECC támogatás
  • LGA1151 socket lehetővé teszi az Intel Xeon és Core i7, illetve régebbi típusú processzorok beszerelését
  • AMD CrossFire technológia támogatja a két videokártya behelyezését a maximális játékélmény érdekében
  • UEFI BIOS az egyszerűbb kezelésért, átláthatóságért és túlütemezésért
  • Modern M.2 slot az ultragyors SSD-khez

Játékokhoz és kemény munkára egyaránt

Szereld fel az E3 KRAIT GAMING V5 alaplapod a legújabb generációs Intel Skylake processzorral, például a Core i7-el, és ne foglalkozz mással, csak és kizárólag a játszással! Éld át a túlütemezés lehetőségének köszönhető extrém teljesítményt! Vagy pedig vállasz Intel Xeon E3-1200 v5 szerverprocesszort, amely bár nem alkalmas a túlütemezésre, viszont extrém stabilitást és megbízhatóságot nyújt.

Bárhogy is dönts, teljes mértékben kihasználhatod az M.2 interfészt az ultragyors SSD-k csatlakoztatásához, illetve a 6 Gb/s sebességű SATA csatlakozókat a merevlemezekhez. A RAID támogatásnak hála az adataid mindig biztonságban lesznek, még ha az egyik merevlemezed elszáll, akkor is. Természetesen nem hiányozhat a 6 db USB 3.1 port sem, amelyek közül 1 db kétoldalas USB-C. A perifériák csatlakoztatására 4 db USB 2.0 áll rendelkezésre. A hálózati kommunikációról egy Gigabyte hálózati kártya gondoskodik, míg egy integrált Realtek hangkártya szolgáltatja a 8 csatornás hangélményt.

Modern technológia az Inteltől

Az alaplap élvezi az Intel Rapid Storage technológia támogatását, amely optimalizálja az adatátvitelt a merevlemezek között, így biztosítva a magasabb sebességet és stabilitást alacsony energiafogyasztás mellett. Továbbá még dinamikusan dolgozik a leggyakrabban használt adatokkal, és az SSD-re menti őket, miközben a terebélyesebb fájlokat inkább a HDD-re pakolássza. Ennek köszönhetően érezhetően csökken az adatok hozzáférési sebessége, ezáltal pedig az egész rendszer és az alkalmazásokkal való munka is felgyorsul.

Újabb újdonság az Intel Extreme Memory Profile (XMP) technológia támogatása is, amely lehetővé teszi a rendszermemória és a processzor egyszerű és gyors túlütemezését, vagy a BIOS szintjén, vagy pedig adott alkalmazás segítségével, amely már az operációs rendszer alatt fut. A grafikai UEFI BIOS-szal kombinálva még egérrel is nagyon könnyen és gyorsan tudunk tájékozódni.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel C232

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 2 133 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, RAID vezérlő
Hangkártya típusa Realtek ALC1150
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AA392p2e
Termékszám:  E3 KRAIT GAMING V5
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15