Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MSI DS502

4,7 99 értékelés
34 390 Ft

MSI DS502

Élvezd ki a virtuális 7.1 térhangzást az MSI vállalat DS502 gaming headsetje segítségével. 40 mm-es hangszórókat tartalmaz és zárt designnal rendelkezik a jobb basszus hangzásért és a passzív zajszűrés érdekében. Ezen kívül az enhanced bass funkció megremegteti a fejhallgatószettet a robbanások és ütközések során, amelynek köszönhetően még nagyobb élvezetben lesz részed a játék során.

Legfontosabb tulajdonságok

  • 7.1 térhangzás
  • Intelligens vibrációs rendszer
  • Minőségi 40 mm-es hangszórók
  • LED háttérvilágítás
  • Állíthatóság és kis tömeg

Kivételes térhatású hangzás

A DS502 fejhallgató két nagy mééretű 40 mm-es hangszóróval van ellátva, amelyek tiszta és éles hangzást hoznak létre minden frekvencián. Fő előnye az Xear™ Living technológia, amely moziteremmé varázsolja fülhallgatódat, és felvételeidnek és játékaidnak 7.1 térhatású hangzást kölcsönöz. A jól átgondolt szoftvernek köszönhetően minden egyszerű és intuitív. Egy program segítségével választhatsz például 27 effekt közül, amelyeket bármikor megváltoztathatsz szükség szerint, ezáltal a multimédiákat más dimenzióba helyezheted. A fejhallgató továbbá egy bármilyen irányba beállítható mikrofonnal is ellátott, amely nem hagy teret a rossz minőségű kommunikációnak - kristálytiszta hangvisszaadás az eredmény kiegyensúlyozott, természetes hangzással. A mikrofon elnyomja a környezeti zajokat, így biztos lehetsz benne, hogy hallható lehetsz még a legnagyobb csaták idején is. A mikrofon teljesen elnémítható, ha nem szeretnéd, hogy halljanak.

Ergonomikus design

A minőségi anyagok felhasználásának és a kényelmes fülpárnáknak köszönhetően semmi nem állhat a játék útjába. A könnyű és ellenálló fülpárnák a maximális kényelem és hangszigetelés érdekében kialakítottak. A teljes kényelmet a hangerő- és mikrofonvezérlő, valamint a fejhallgató vibrálásának állíthatósága biztosítja, ezért nem kell más beállításokkal vagy gombokkal bajlódnod.

Paraméterek

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa USB Type-A
Kábel hossza 2 m
Kábelvezetés Egyoldalú
Levehető kábel Nem

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Játék mód, 7.1-es térhangzás, Hangerőszabályzás

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 105 dB/mW
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 32 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Összecsukható
Irányjellemző Kör
Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység -36 dB
Impedancia 32 Ohm

Szín

Szín Fekete

Tömeg

Tömeg 405 g

Platform

Platform PC
Kód:  MSAaS2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  S37-2100911-SV1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05